• Top Stories

    Κώστας Ζουράρις: «Ο Τσίπρας ένας νεαρός σοφός, ήταν σαν ένας καλός γιος μου!»

    • NewsRoom
    Κώστας Ζουράρις

    Κώστας Ζουράρις


    Γεμάτος θετικά σχόλια και κομπλιμέντα για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, λίγες ώρες μετά την επίσημη αποπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα.

    Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος, ο κ. Ζουράρις ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα: «χθες που τον γνώρισα για καμιά ώρα, ανακάλυψα ότι είναι καλύτερος, από ότι πίστευα»!

    «Είναι ένας νεαρός σοφός, έχει μια φιλοπατρία, ήταν σαν ένας καλός γιος μου, ήταν πράος, μειλίχιος», ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υφυπουργός, ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει κάτι γύρω από το ζήτημα που προκλήθηκε με την υβριστική συμπεριφορά του για τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Αρκέστηκε να πει πως «αυτά θα τα πω το βράδυ στον φίλο μου τον Κυριάκο Θωμαϊδη που είναι και Αρειανός».

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Κώστας Ζουράρις αναφέρθηκε θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. «Δεν υπάρχει γεωγραφική ονομασία, η ονομασία είναι πάντα πολιτική», ανέφερε ο πρώην υφυπουργός. «Οι μεν Αμερικάνοι νομίζουν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να δυσκολέψουν την επιστροφή της επιρροής της Ρωσίας στα Βαλκάνια και φαίνεται ότι θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να παρεμποδίσουν την εγκαθίδρυση της τουρκικής πολιτικής στην περιοχή».

    Μάλιστα, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον υπουργό Εξωτερικών: «Ξέρω την φιλοπατρία του Νίκου Κοτζιά και ξέρω την βαρύνουσα επιστημονική του κατάρτιση», ανέφερε.

    Τέλος, ρωτήθηκε τι ομάδα είναι: «Εκδοροσφαγεύς, ΠΑΟΚάρα» απάντησε και συνέχισε: «Και μυαλό να είχαμε, που δεν έχουμε, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεκτή η παραίτηση Ζουράρι από τον Αλέξη Τσίπρα-Στον Γαβρόγλου οι αρμοδιότητες



    ΣΧΟΛΙΑ