• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Υπάλληλος της Βουλής ανάμεσα στους συλληφθέντες στα επεισόδια στα Εξάρχεια!


    Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι μεταξύ των 11 συλληφθέντων από τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια υπάρχει και ένας υπάλληλος της Βουλής. Οι συλλήψεις έγιναν νωρίς το πρωί της της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αστυνομία συνέλαβε 11 άτομα, εννέα Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, για συμμετοχή σε επιθέσεις με μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που εκτελούσαν υπηρεσία στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους συλληφθέντες είναι υπάλληλος της Βουλής.

    Συγκεκριμένα, στις 5:50 τα ξημερώματα δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων η διμοιρία που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη. Ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη μέχρι την πλατεία Εξαρχείων, με τα συγκεκριμένα άτομα να εγκλωβίζονται σε ένα κατάστημα. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και δόθηκε εντολή να προσαχθούν. Οι προσαχθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους πολεμοφόδια. Η δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεκαέξι συλλήψεις και 23 προσαγωγές στα επεισόδια χθες στα Εξάρχεια

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξάρχεια: Επίθεση από άτομα σε 60 δίκυκλα δέχθηκε διμοιρία των ΜΑΤ – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί



    ΣΧΟΛΙΑ