• sports

    Συγκίνηση στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου: Ο Λεωνίδης φιλά το φέρετρό του (video)

    • NewsRoom


    Η στιγμή που ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης, φίλησε με ευλάβεια το φέρετρο του μεγάλου του αντιπάλου Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου σφράγισε τις ειδήσεις για την κηδεία του “Ηρακλή της τσέπης” όπως τον είχαν βαφτίσει οι θαυμαστές του στην Τουρκία.

    Ο Έλληνας πρωταθλητής παρέστη σήμερα στην κηδεία του μεγάλου αθλητή μετά από πρόσκληση του υπουργού Αθλητισμού της Τουρκίας, Οσμάν Ασκίν Μπακ που ήταν παρών. Η ανταπόκρισή του Βαλέριου Λεωνίδη και η σκηνή αυτή συγκίνησε τους παρευρισκομένους.

    Στην κηδεία που έγινε στο τέμενος του Φατίχ παρέστησαν ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο πρώην πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και χιλιάδες Τούρκοι που αποχαιρέτησαν δακρυσμένοι το μεγάλο πρωταθλητή που έχασε χθες τη μάχη με το θάνατο.

     

    Τα ξημερώματα του Σαββάτου ανακοινώθηκε ο θάνατος του, σε ηλικία, ενώ ήταν σε ηλικία μόλις 50 ετών. Ο μεγάλος αθλητής της άρσης βαρών είχε υποστεί κίρρωση του ήπατος διότι επί σειρά ετών κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

    Η αποτυχία του στους αγώνες του Σίδνεϊ, ήταν η αιτία που ο Σουλεϊμάνογλου οδηγήθηκε στο αλκοόλ και ως εκ τούτου στα προβλήματα με το συκώτι του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρήνος για την οικογένεια της άρσης βαρών: Νεκρός ο Σουλεϊμάνογλου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ