• Κοινωνία

    Μεσολόγγι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μπάμπη – «Καρδιά μου, πού είσαι;» σπάραξε η μητέρα του

    • NewsRoom


    Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μεσολόγγι η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

    Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι ενώ τραγική φιγούρα η μητέρα του 31χρονου, η οποία μόλις είδε το φέρετρο του γιου της, σπάραζε, φωνάζοντας «καρδιά μου, πού είσαι;»

    Κατά την άφιξη του φερέτρου στον Ιερό Ναό ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί άρχισε να χειροκροτεί.

    Νωρίτερα , η μητέρα του Μπάμπη  είχε φτάσει στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του 31χρονου.

    Σκοτεινά σημεία στη δολοφονία

    Πολλά είναι τα σημεία, που παραμένουν σκοτεινά, στη φρικτή δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

    Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει δώσει απαντήσεις, που θα φωτίσουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Η σορός του 31χρονου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1), μετά από 18 ημέρες, στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου.

    Από την εξέταση της σορού προέκυψε ότι ο άτυχος Μπάμπης πυροβολήθηκε από πολύ κοντινή απόσταση. Μάλιστα, έτσι όπως εντοπίστηκε το πτώμα του δείχνει ότι προσπαθούσε να κρυφτεί, πυροβολήθηκε και -κατά πάσα πιθανότητα- δεν προηγήθηκε πάλη με το άτομο που του αφαίρεσε τη ζωή.

    Την ίδια ώρα, όλα τα σενάρια, αναφορικά με το αν ήταν μόνος του ο 50χρονος προφυλακιστέος κρεοπώλης, ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, παραμένουν ανοιχτά

    Όσο περνούν οι μέρες φαίνεται ότι στο σημείο της δολοφονίας ήταν μόνος του ο Μπάμπης με τον κρεοπώλη. Τα κινητά τηλέφωνα όμως, που έχουν εντοπιστεί από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, αλλά και το ότι υπήρξε κίνηση στην περιοχή μετά τη δολοφονία δεν αποκλείουν το γεγονός να υπάρχουν άτομα που ξέρουν τι έχει συμβεί και να κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό.

    Οι Αρχές συνεχίζουν τις εξονυχιστικές έρευνες τόσο για τον εντοπισμό του κινητού του 31χρονου και της καραμπίνας του, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι βρίσκονται στο νερό.

    Διαβάστε επίσης

    Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην Γλυφάδα – Δύο συλλήψεις

    Νέος σεισμός 3,3 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Σάμο

    Επιδείνωση του καιρού από αύριο με πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

     



    ΣΧΟΛΙΑ