• Πολιτική

    Συνεχίζεται το θρίλερ με την Ειρήνη Λαγούδη: Η 44χρονη φορούσε χειροπέδες

    • NewsRoom
    μεσολόγγι


    Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα δεδομένα και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

    Δεμένη με χειροπέδες

    Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Espresso, η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη με χειροπέδες και σε στάση προσευχής, ισχυρίζεται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

    Συγγενής της 44χρονης βέβαια, φέρεται να είχε δηλώσει κάτι εντελώς αντίθετο, δηλαδή ότι τα χέρια της ήταν πίσω από τον κορμό της.

    Ο ιδιωτικός ερευνητής επιμένει πως βρήκε στον χώρο πλαστικές χειροπέδες, τα γνωστά tire aps. Αναφέρει επιπλέον, πως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια στα χέρια της γυναίκας, ή μέρη του πλαστικού στη σορό της, πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι στη συνέχεια υπήρξε φωτιά, καθώς και στο ότι φορούσε μακριά μανίκια.

    Μήνυση κατά αγνώστων από την οικογένεια της 

    Μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία από δόλο κατέθεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. «Κατατέθηκε σήμερα από τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Λαγούδη μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών in rem. Αυτό σημαίνει για την πράξη και όχι εναντίον συγκεκριμένου προσώπου», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Μήνυση κατά αγνώστων από την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην υπόθεση με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη-Είχε δανείσει 100.000 ευρώ στον γιατρό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκηνοθέτησαν την αυτοκτονία της 44χρονης; Τα νέα στοιχεία

     



    ΣΧΟΛΙΑ