• Πολιτική

    Σίγουρος ο Τσίπρας για την παραμονή Καμμένου: «Όχι ρε παιδιά, πού να πάει…»

    • NewsRoom

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προσέρχονται στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις 11 και 12 Ιουλίου 2018, στις Βρυξέλλες


    Σίγουρος για την παραμονή του Πάνου Καμμένου στην Κυβέρνηση εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος από την αίθουσα ολομέλειας της Βουλής όπου συνεχίζεται η συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

    Κληθείς από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες να σχολιάσει τις απειλές του Πάνου Καμμένου για αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση στην Ελληνική Βουλή, ο Αλέξης Τσίρπας εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Χαμογελώντας, απάντησε: «Όχι ρε παιδιά, πού να πάει; Μην ανησυχείτε…».

    Αναφερόμενος στην αυριανή του σύγκρουση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστήριξε πως δεν θα έχει την ένταση της αμέσως προηγούμενης φοράς. «Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση. Μιλάμε για νούμερα, αριθμούς και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα. Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με ευγένεια και καθώς πρέπει σαν να είναι στην Οξφόρδη».

    Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε πως την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί υπουργικό συμβούλιο υπενθυμίζοντας ότι κάθε μήνα συνέρχεται το συγκεκριμένο ανώτατο κυβερνητικό όργανο.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: Το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών να μπλοκάρει τη Συμφωνία, δεν στηρίζω πρόταση μομφής από ΝΔ



    ΣΧΟΛΙΑ