• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ταυτοποιήθηκε και η σορός του 40χρονου εναερίτη Σπύρου Κάκαρη – Παραμένει αγνοούμενη η φίλη του Νέλλη Καραλή


    Στην ταυτοποίηση της σορού του 40χρονου εναερίτη Σπύρου Κάκαρη, ο οποίος αγνοούνταν από τη Δευτέρα στο Μάτι, προχώρησαν οι Αρχές.

    Ο αδελφός του ειδοποιήθηκε να πάει εκτάκτως στο νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδί το βράδυ του Σαββάτου, όπου παρουσία ψυχολόγου έμαθε τα τραγικά νέα. Στο πλευρό του βρίσκονταν και δύο φίλοι του θύματος.

    Ο Σπύρος Κάκαρης ήταν άριστα εκπαιδευμένος καθώς είχε υπηρετήσει στη Δεύτερη Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, ενώ εξακολουθούσε να κάνει πτώσεις με αλεξίπτωτο αλλά και καταδύσεις. Το βράδυ της Δευτέρας, όταν η φωτιά είχε ήδη ξεκινήσει, συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον φίλο του Χρήστο Μυλωνά, προκειμένου να σπεύσουν στο Λύρειο Ίδρυμα για να κόψουν δένδρα, ώστε να εμποδίσουν την επέκταση της πυρκαγιάς. «Δένω τα κορδόνια μου, έλα να με πάρεις», ήταν τα τελευταία του λόγια.

    Αυτό ήταν και το τελευταίο ίχνος ζωής του. Ο Σπύρος Κάκαρης ζούσε στο Μάτι με την 48χρονη φίλη του Νέλλη Καραλή. Τα αυτοκίνητα και των δύο βρέθηκαν καμένα και τρακαρισμένα μαζί με άλλα οχήματα. Η φίλη του Νέλλη Καραλή παραμένει αγνοούμενη.



    ΣΧΟΛΙΑ