• Πολιτική

    Ένταση στην πορεία των εκπαιδευτικών προς το Μαξίμου – Χημικά από ΜΑΤ (video)

    • NewsRoom


    Δυνάμεις των ΜΑΤ ήρθαν σε σύγκρουση με τους εκπαιδευτικούς πετώντας χημικά, κατά την πορεία τους προς το Μέγαρο Μαξίμου. Στη συμβολή των οδών Β.Σοφίας και Ηρώδου Αττικού, κλούβες των ΜΑΤ είχαν σταθεί και περίμεναν την πορεία, για να την εμποδίσουν. Οι διαδηλωτές αντέδρασαν, άρχισαν να ταρακουνούν τις κλούβες και οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με χημικά.

    Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Οι διαδηλωτές αποχώρησαν σταδιακά από την συμβολή των οδών Ηρώδου του Αττικού και Βασιλίσσης Σοφίας όπου είχαν συγκεντρωθεί μετά το τέλος της πορείας τους, με τους φοιτητές που συμμετείχαν να κατευθύνονται στο κτίριο του Παιδαγωγικού για να πραγματοποιήσουν συνέλευση.

    Οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας άνοιξαν και δόθηκαν στην κυκλοφορία.

    Υπενθυμίζεται ότι εκατοντάδες δάσκαλοι, καθηγητές και φοιτητές, κατέβηκαν στην πορεία ζητώντας διορισμούς μόνιμων στην εκπαίδευση και εξίσωση των εργασιακών δικαιωμάτων μεταξύ μόνιμων και αναπληρωτών.

    ΜΑΤ

    Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου, με τις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, να έχουν ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

    ΜΑΤ

    Δείτε το βίντεο από το iefimerida:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξουδετερώθηκαν νάρκες του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου με ελεγχόμενες εκρήξεις σε Καβάλα και Μεσολόγγι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο-σοκ: Χτύπησε μηχανάκι και άφησε αβοήθητους τους επιβάτες – Ήταν η γυναίκα και ο γιος του!



    ΣΧΟΛΙΑ