• LIFE&STYLE

    Ζαννής Φραντζέσκος: Η grande βάπτιση του γιου του «Mr Nammos» στο Μόντε Κάρλο με νονό τον Χάρη Βαφειά

    • NewsRoom

    Ζαννής Φραντζέσκος και Βερόνικα Πάστρα


    Με ένα διήμερο γλέντι, στο οποίο έδωσαν το «παρών» 200 εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, γιόρτασαν τη βάπτιση του γιου τους ο επιχειρηματίας Ζαννής Φραντζέσκος, γνωστός και ως «Mr Nammos» λόγω του ομώνυμου beach bar restaurant που διατηρεί στη Μύκονο και την Κουρσεβέλ, και η σύζυγός του Βερόνικα Πάστρα.

    Μεταξύ των προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους την οικογένεια του Mr Nammos ήταν ο Λέων Πατίτσας και η σύζυγός του Μαριέττα Χρουσαλά, η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Αλέξανδρος Ελληνας, η Ντίμη Μαύρη, η Ελενα Κρασοπούλου, ο Βασίλης Μιχαήλ και ο Σέρος Μύρτας.

    Ο καθεδρικός του Αγίου Νικολάου στο Μονακό

    Η βάπτιση του μόλις 11 μηνών γιου του ζευγαριού, ο οποίος πήρε το όνομα του πατέρα του (Ζαννής Jr) έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην καθολική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, με νονό τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά.

    Σύμφωνα με την espresso, αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, ειδικά βαν μετέφεραν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στο «Hotel La Chevre d’Or», που βρίσκεται στην περιοχή Εζ, κοντά στη Νίκαια, και έχει θέα σε όλη την Κυανή Ακτή.

    Χάρης Βαφειάς ναυτιλία
    Χάρης Βαφειάς. Εφοπλιστής Stealth Maritime Corporation

    Εκεί δόθηκε αρχικά ένα κοκτέιλ πάρτι κι έπειτα το επίσημο δείπνο της βάπτισης, το οποίο εξελίχθηκε σε γλέντι με live performances από jazz καλλιτέχνες και όχι μόνο, ενώ κάποια στιγμή ανέβηκε στα decks και ο dj Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος παίζει μουσική στο Nammos της Μυκόνου, συνοδεύοντας κάθε φορά τον Αντώνη Ρέμο στις θρυλικές φιέστες που κάνει στο φημισμένο στέκι της παραλίας Ψαρούς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η βάπτιση του γιου του «Mr Nammos» στο Μονακό και το νέο «χρυσό» ειδύλλιο στην οικογένεια Πάστρα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Στέλιος Χατζηιωάννου μήνυσε το Netflix – Γιατί ζητά 10.000 λίρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην οικογένεια του Mr Nammos: Πέθανε ο πεθερός του, ο γνωστός κοσμηματοπώλης Σάκης Πάστρας



    ΣΧΟΛΙΑ