• LIFE&STYLE

    Το νέο hot ζευγάρι στον καλλιτεχνικό χώρο

    ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

    Γιάννης Τσιμιτσέλης


    Ένα νέο ζευγάρι φαίνεται να έχει αποκτήσει εδώ και λίγο καιρό η ελληνική σόουμπιζ, καθώς φημολογείται ότι ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της συναδέλφου του, Κατερίνας Γερονικολού.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Youweekly, οι δυο ηθοποιοί είναι μαζί και έχουν ξεκινήσει και τις κοινές εμφανίσεις τους, χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

    Οι δυο ηθοποιοί φημολογείται πως φλέρταραν μάλιστα στα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor» και πως η έλξη ήταν αμοιβαία από την αρχή.

    Ο ηθοποιός χώρισε πριν μερικούς μήνες από την επίσης ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη, με την οποία έχουν μαζί ένα κοριτσάκι.

    Μόλις το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» αποκάλυψε: «Δεν ξέρω αν ισχύει η είδηση, αλλά η Κατερίνα όταν ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή μας και κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα μου είπε ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή και ότι είναι ερωτευμένη και είναι με κάποιον αλλά δε μου είπε με ποιον…»! Τώρα είναι δεν είναι μαζί ο χρόνος θα δείξει».

    Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Νατάσα Καλογρίδη: Το νέο ζευγάρι της πόλης;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην οικογένεια Χρουσαλά-Πατίτσα: Θεία της παρουσιάστριας η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης που βρέθηκε νεκρή

     



    ΣΧΟΛΙΑ