• LIFE&STYLE

    Τι “τραβάει” ερωτικά μια γυναίκα και τι έναν άνδρα;

    • NewsRoom


    Όλοι και όλες έχουμε αναρωτηθεί, προβληματισtεί και όσο μεγαλώνουμε τείνουμε να πιστεύουμε πως ξέρουμε τι ελκύει έναν άνδρα ερωτικά και τι μια γυναίκα. Για σκεφτείτε για ένα δευτερόλεπτο. Σίγουρα θα πείτε πως έναν άνδρα τον “τραβάει” πρώτα ένα ωραίο σώμα και μια γυναίκα το μυαλό και το χιούμορ του άνδρα που έχει απέναντί της. Λοιπόν, σύμφωνα με νέες έρευνες οι απαντήσεις δεν είναι αυτές, ή τουλάχιστον δεν είναι πρώτες στη λίστα. Για να δούμε αναλυτικά…

    ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 

    1. Το πρόσωπο Οι γυναίκες ελκύονται ερωτικά, σεξουαλικά δηλαδή, από άνδρες με πλατύ πρόσωπο. Αυτό αποδείχθηκε σε μελέτη που έκαναν ψυχολόγοι του πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης (με 150 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-32 ετών) και διαβάσαμε στο  επιστημονικό περιοδικό Psychological Science. Σε ένα πλατύ πρόσωπο οι γυναίκες βρήκαν γοητεία, δύναμη, επιτυχία. Το καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Πως έναν άνδρα με τέτοιο πρόσωπο, οι γυναίκες τον θέλουν για σεξ κι όχι για να κάνουν σχέση. Επιστημονικά πάντως το πλατύ πρόσωπο δείχνει υψηλή τεστοστερόνη.

    2. Μια… άλλη γυναίκα  Αν τον δουν με μια όμορφη γυναίκα ή ένας άνδρας μαγνητίζει τα βλέμματα άλλων γυναικών τότε οι γυναίκες, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Αberdeen, ελκύονται πολύ σεξουαλικά.

    3. Το χιούμορ Οι γυναίκες ελκύονται από άνδρες που τις κάνουν να γελούν, έχουν χιούμορ σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Καναδά, ΜcMaster.

    4. Η γενναιοδωρία Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, οι άνδρες που ξοδεύουν χρήματα είναι πολύ πιο ελκυστικοί από τους… σφιχτοχέρηδες, αφού στο μυαλό μιας γυναίκας έρχεται να “κουμπώσει” η εκδοχή του κουβαλητή.

    Τι "τραβάει" ερωτικά μια γυναίκα και τι έναν άνδρα;

    ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

    1. Η λεπτή μέση  Γυναίκες με πολύ πιο λεπτή μέση σε σχέση με τους γοφούς τους (μέση 60, γοφοί 85) θεωρούνται από τους άνδρες πιο σέξυ, καθώς σύμφωνα με ερευνητές του πανεπιστημίου του Τέξας, αυτό ταυτίζεται με την γονιμότητα.

    2. Το στήθος Όχι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό αλλά ένα μεσαίου μεγέθους στήθους κάνει τον άνδρα να νιώθει πως αυτή η γυναίκα μπορεί να ταϊσει καλά ένα μωρό.

    3. Το babyface Mεγάλα μάτια και χείλια, μικρή μύτη, προτιμούν οι άνδρες σε διαπολιτισμική έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα για τα χείλη γίνεται ιδιαίτερος λόγος σε έρευνα του πανεπιστημίου του Louisville, αφού γυναίκες με παχιά χείλη φανερώνουν ζεστασιά και  δεκτικότητα.

    4. Το χιούμορ Οι άνδρες ελκύονται από γυναίκες που ξέρουν πως μαζί τους θα περάσουν καλά και θα χαλαρώσουν.

    5. Ρούχα με χρώμα Ξέραμε πως το μαύρο είναι το σέξυ κι ασφαλές χρώμα. Όμως φαίνεται πως πιο εύκολα οι άνδρες πλησιάζουν μια γυναίκα που φοράει ρούχα με χρώμα και πιο συγκεκριμένα ροδακινί ή πορτοκαλί που είναι εξάλλου και το χρώμα του… σεξ!

    6. Η διαθεσιμότητα  Γυναίκες που τολμούν περιστασιακές σχέσεις και είναι ανοιχτές σε νέες γνωριμίες θεωρούνται πιο ερωτικές για τους άνδρες σύμφωνα μάλιστα με έρευνα τριών πανεπιστημίων (Aberdeen, St. Andrews και Durham)

    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ… ΠΟΥ ΕΛΚΥΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

    1. Τα γυαλιά μυωπίας: Δείχνουν μια επιβλητική και σέξυ προσωπικότητα

    2. Να φοράνε το δικό τους πουκάμισο

    3. Να βάφονται

    4. Να τυλίγουν την πετσέτα στο κεφάλι τους

    5. Να αθλούνται

    6. Να φοβούνται

    Η ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ  ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    Η φωνή είναι το εργαλείο που ασκεί την μεγαλύτερη γοητεία τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στον Καναδά, νιώθουμε ερωτικά προς άτομα που έχουν φωνή κοντινή στη δική μας, όσον αφορά στην εκφορά του λόγου, την ένταση, τον τόνο. Τώρα οι άνδρες που θεωρούνται πιο ελκυστικοί στις γυναίκες έχουν βαθιά φωνή ενώ φωνές αισθησιακές όπως της Μονρόε, αρέσουν στους άνδρες γιατί δείχνουν νεότητα και καλή υγεία.

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο άντρας «παίκτης»: Πώς θα τον αναγνωρίσεις και τι να περιμένεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερωτευμένος άντρας: Δείτε τα σημάδια που δεν κάνουν λάθος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε μυστικά που δεν ξέρουμε για τους άντρες

     



    ΣΧΟΛΙΑ