• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί

    • NewsRoom
    survivor-σποιλερ-ασυλια


    Η πρώτη αποχώρηση στον δεύτερο κύκλο του Survivor είναι γεγονός. Στο χθεσινό συναρπαστικό αγώνισμα οι Διάσημοι έδωσαν σκληρή μάχη, ωστόσο στο τέλος ηττήθηκαν από τους Μαχητές. Στο συμβούλιο του νησιού αναγκάστηκαν να δώσουν την αρνητική τους ψήφο σε κάποιον συμπαίκτη τους με αποτέλεσμα οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι η Ελένη Χατζίδου, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Αλέξανδρος Παρθένης.

    Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφόρησαν, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Αντίθετα, εκείνος που δεν κατάφερε να γοητεύσει τους τηλεθεατές και θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Αλέξανδρος Παρθένης.

    Το αποψινό επεισόδιο θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς, όπως βλέπουμε και από το τρέιλερ του ΣΚΑΪ και την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη στους παίκτες, δύο νέα άτομα θα μπουν στο Survivor.

    Ελένη Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου

    Μέχρι τώρα μόνο το ένα από τα δύο ονόματα έχει γίνει γνωστό, αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Το κοινό μέσα από τα social media και ιδιαίτερα το Twitter, αναμένει την ένταξή της στην ομάδα των Διασήμων με αγωνία.

    Αλέξανδρος Παρθένης
    Αλέξανδρος Παρθένης
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 10 πράγματα που μας έμαθε το 3ο επεισόδιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σπυροπούλου εισβάλλει σήμερα στο ριάλιτι και το twitter «δίνει ρέστα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σήμερα μπαίνει στο παιχνίδι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η εντυπωσιακή είσοδος (video)



    ΣΧΟΛΙΑ