Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο Ναυάγιο στο MEGA.
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πάμε Δανάη, ο δικηγόρος Παύλος Ξενάτος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) στα επόμενα επεισόδια χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τον Μιλτιάδη Παντελίδη να βρίσκεται πίσω από αυτή την εγκληματική ενέργεια.
Οι ανατροπές, όμως, δεν σταματούν εδώ.
Η εκπομπή προέβη σε μία ακόμα αποκάλυψη. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, ο Θοδωρής Κατσαφάδος εισβάλλει στη σειρά.
Ο αγαπημένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον δικηγόρο Δημοσθένη Καλλέργη, ο οποίος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των θυμάτων του ναυαγίου (μετά τον θάνατο του Παύλου Ξενάτου) στη δίκη του Φοίνιξ που πλησιάζει, η οποία θα είναι και η σημαντικότερη της ζωής του.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους
Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση-Σοφία Καρβέλα: Οι βόλτες στη Βαρκελώνη
Η απόδειξη πως το “quiet luxury” design trend υπερδιπλασιάζει κέρδη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εγκρίθηκαν οι Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες για τα Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα Ιονίου και Νοτίου Αιγαίου
- Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»: Εκπαιδευτικά προγράμματα τον Ιανουάριο – Νέα χρονιά με δημιουργία, φαντασία και γνώση!
- Η στροφή των Ελλήνων επενδυτών σε εταιρείες gaming
- Μητσοτάκης: Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα – Ισχυρότερη από το 2019 με σταθερές βάσεις και μεταρρυθμίσεις