• LIFE&STYLE

    Ροζ & Κόκκινο: Ο hot συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού


    Tο καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή, για να δώσετε λίγο χρώμα και ζωντάνια στις εμφανίσεις σας. Δείτε το σαν την κατάλληλη περίοδο, για να δοκιμάσετε ένα outfit, το οποίο δεν έχετε φορέσει ποτέ ξανά ή να δημιουργήσετε χρωματικούς συνδυασμούς, που επίσης δεν είχατε σκεφτεί.

    Μία καλή πρόταση είναι να παίξετε με τις αποχρώσεις που θεωρούνται δύσκολες να συνδυαστούν μεταξύ τους, όπως το ροζ με το κόκκινο, το πράσινο με το κόκκινο και το μοβ με το ροζ. Ακολουθήστε το λαμπρό παράδειγμα των σχεδιαστών και ξεκινήστε με το πρώτο πάντρεμα, μιας και αποτελεί κορυφαία τάση για αυτό το καλοκαίρι, την οποία σίγουρα θα λατρέψετε.

    Όλα ξεκίνησαν από τη Sarah Jessica Parker το 2011, η οποία έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο show του διάσημου παρουσιαστή David Letterman, που ξάφνιασε σίγουρα το κοινό. Εμφανίστηκε φορώντας ένα ροζ παντελόνι μαζί μ’ ένα κατακόκκινο μπλουζάκι. Το σύνολο δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς η αντίθεση ήταν πολύ έντονη αλλά και κομψή παράλληλα και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ο συνδυασμός του κόκκινου και του ροζ έπαψε να φαίνεται… περίεργος και γρήγορα απομακρύνθηκε από τα don’ts της μόδας, αποκτώντας φανατικούς οπαδούς σε όλον τον κόσμο.

    (Από αριστερά: Brandon Maxwell και Lanvin)

    Φέτος, οι συλλογές για το καλοκαίρι επιβάλλουν λοιπόν ροζ και κόκκινο μαζί. Αν δε γνωρίζετε πώς να τα φορέσετε, να σας πούμε αρχικά ότι το μυστικό έγκειται στο να μην τα φοβάστε. Αν δεν είστε έτοιμες για κάτι τόσο τολμηρό, τότε ξεκινήστε σιγά σιγά από τα αξεσουάρ ακολουθώντας το παράδειγμα του οίκου Lanvin με το κόκκινο μίνι φόρεμα και τη ροζ τσάντα με τα ασορτί σανδάλια. Μία παρόμοια ιδέα ελαφρώς ανεστραμμένη θα βρείτε στη συλλογή του Helmut Lang: ένα λεπτό, μίνι φόρεμα σε απαλό ροζ συνδυασμένο με ένα κόκκινο backpack. Ωστόσο, ο Brandon Maxwell φαίνεται πως υιοθέτησε την τάση καλύτερα από τον οποιονδήποτε, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση με ένα ανοιχτό ροζ σακάκι, κόκκινη μπλούζα, μία φούξια τσάντα κι ένα ζευγάρι σατέν γόβες.

    Επίσης μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε λεπτές αντιθέσεις στο συνολικό look σας με τα ρούχα που φοράτε, ακολουθώντας τα βήματα του Oscar de la Renta, με το πανέμορφο κοστούμι στο χρώμα της τσιχλόφουσκας σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό, κόκκινο μπούστο, αλλά και την εξαιρετική τουαλέτα φτιαγμένη από ντελικάτο τούλι, που αποτελούσε κυριολεκτικά ένας καμβάς χρωμάτων. Εξίσου όμορφες δουλειές μπορείτε να δείτε στις συλλογές των Elie Saab και Attico. Θυμηθείτε πάντα ότι μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να προσθέσει προσωπικότητα στο σύνολο σας στη στιγμή.

    Δείτε στη γκαλερί ακόμα πιο πολλά looks από τις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας που μας εντυπωσίασαν!

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μίντλεντον-Καρντάσιαν: Το κοινό στυλιστικό τους μυστικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nidodileda: Το ελληνικό brand που θα σε ντύσει σαν νεράιδα της μυθολογίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μόδα σε ελληνικά χέρια – Karavan: Σχέδια για σύγχρονους νομάδες



    ΣΧΟΛΙΑ