• LIFE&STYLE

    Μίντλεντον-Καρντάσιαν: Το κοινό στυλιστικό τους μυστικό

    • NewsRoom


    Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μία ιστορία μόδας θα μπορούσε να περιλαμβάνει την Κέιτ Μίντλετον και την Κιμ Καρντάσιαν την ίδια στιγμή. Όμως η μέρα αυτή ήρθε. Κι ενώ οι δύο τους έχουν ένα ξεχωριστό, μοναδικό στιλ, ωστόσο έχουν και κάποια κοινά στοιχεία. Και μπορεί να μην δούμε ποτέ την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να φοράει σορτς με τακούνια όμως μπορούμε να τη δούμε να κρατάει τις ίδιες τσάντες με την τηλεπερσόνα Κιμ.

    Η απόλυτη σελέμπριτι τσάντα δεν είναι άλλη από την Sicily των Dolce & Gabbana. Όχι δεν πρόκειται για ένα καινούργιο μοντέλο. Υπάρχει εδώ και χρόνια και κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Και σχεδόν όλες οι σταρ πρώτης γραμμής του Χόλιγουντ είναι ερωτευμένες μαζί της από την Νίκι Μινάζ μέχρι την Βικτόρια Μπέκαμ. Η πιο πρόσφατη εκδοχή της τσάντας ήταν μία έκδοση μινιατούρα που κρατούσε η Κιμ συνδυασμένη με ένα μαύρο φόρεμα του ίδιου οίκου, πάνω από κολλητό σορτς ποδηλάτη και φυσικά πάντα με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

    Την ίδια ακριβώς μέρα και η Κέιτ εμφανίστηκε με πιο φωτεινή έκδοση της τσάντας συνδυάζοντάς με ένα κίτρινο φόρεμα επίσης του ίδιου οίκου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Akira Mushi: Το «κρυμμένο» brand στην Ερμού που το λατρεύεις με την πρώτη ματιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nidodileda: Το ελληνικό brand που θα σε ντύσει σαν νεράιδα της μυθολογίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μόδα σε ελληνικά χέρια – Karavan: Σχέδια για σύγχρονους νομάδες



    ΣΧΟΛΙΑ