• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    People: Η Μέγκαν Μαρκλ είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα της χρονιάς

    • NewsRoom


    Η Μέγκαν Μαρκλ ανακηρύχθηκε η πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2018 από το περιοδικό People.

    Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει γίνει σύμβολο μόδας στη Βρετανία, ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές συζητιούνται σε όλο τον κόσμο. Απόδειξη της μεγάλης επιρροής της είναι το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό περιλαμβάνει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ή κάποια σταρ εκτός του Χόλιγουντ στον κατάλογο με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες που συντάσσει κάθε χρόνο.

    «Οταν μιλάμε για στιλ εν έτει 2018 δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τη Μέγκαν Μαρκλ», σχολίασε η αρχισυντάκτρια του τμήματος Στιλ και Ομορφιάς Αντρέα Λάβινταλ. «Το στιλ της ήταν εκείνο που πραγματικά βρέθηκε στο προσκήνιο φέτος και για αυτό αισθανθήκαμε πως όχι μόνο έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα αλλά να την βάλουμε στην κορυφή», πρόσθεσε.

    Αποτέλεσμα εικόνας για meghan markle wimbledon

    «Είτε φοράει ένα κλασικό πουκάμισο με σκισμένο τζιν, όπως οποιοδήποτε άλλο κορίτσι, είτε ένα νυφικό με τιάρα, σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς, πάντα δείχνει αβίαστα κομψή», είπε η Λάβινταλ.

    Αποτέλεσμα εικόνας για meghan markle style

    Το περιοδικό επαίνεσε επίσης την Κέιτ Μπλάνσετ που συνηθίζει να φορά τολμηρά αλλά αψεγάδιαστα ρούχα μεγάλων σχεδιαστών, την Κλούνεϊ για το «αποκλειστικά δικό της, τολμηρό και γοητευτικό στιλ της» και την Μπούλοκ για την οποία γράφει ότι «ποτέ δεν έδειχνε τόσο εντυπωσιακή» όσο τώρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 100 μέρες ως Δούκισσα: Τι πραγματικά μας δείχνει το στιλ της Μέγκαν Μαρκλ;



    ΣΧΟΛΙΑ