• LIFE&STYLE

    Πώς σχολίασαν το κλάμα του Γιώργου Μαυρίδη στην εκπομπή της Ντορέττας (video)

    • NewsRoom
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ


    Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης έλαβε ένα γράμμα από τη μητέρα του, το οποίο τον συγκίνησε ιδιαίτερα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσω της εκπομπής «ΕΔΩ» σχολίασαν το γεγονός.

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε με χιούμορ, «Είναι κλάψας»! Από την άλλη, ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε ότι δεν έκλαψε ποτέ και αναρωτήθηκε αν αυτό τον κάνει να φαίνεται αναίσθητο.

    Ο Γιώργος Μαυρίδης, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, διαβάζοντας το παρακάτω γράμμα δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

    «Αγαπημένο μου παιδί, θέλησα να σου γράψω δυο λόγια για το πόσο περήφανη μάνα είμαι για εσένα και πόσο σε αγαπάω. Εσένα για πολλά χρόνια η ζωή σου ήταν στίβος και αγωνίστηκες με πείσμα και υπομονή και δουλειά. Και κατάφερες πολλά. Εκεί είσαι σε ένα παιχνίδι, διασκέδασε το, όσο μπορείς, τους στόχους που έχεις βάλει θα τους εκπληρώσεις με το παραπάνω. Κοίτα να περνάς καλά.

    Η ευαισθησία, η καλοσύνη είναι προτέρημα στον άνθρωπο και εσύ το έχεις, για αυτό κι εγώ είμαι πολύ υπερήφανη για το ήθος και την ευαισθησία και το χαρακτήρα σου που είναι αληθινός. Θέλω να σε βλέπω να γελάς. Να είσαι χαρούμενος. Γιατί μόνο αυτά σου αξίζουν.

    Η Μόλυ είναι καλά. Την έχεις εκπαιδεύσει να μπορεί να ζει και με εσένα και χωρίς εσένα, την αγαπάνε όλοι. Σε αγαπάμε όλοι και είμαστε πολλοί. Και θέλω να σε ακούσω να μου λες «σ’ αγαπάω μάνα».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε νυφικό και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο παλάτι (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 3 νέα χρώματα στα παπούτσια του χειμώνα που ταιριάζουν με όλα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads – ANT1: Ο σημερινός αγώνας περιλαμβάνει 6 παιχνίδια!



    ΣΧΟΛΙΑ