• LIFE&STYLE

    Αυτά τα τρία είδη γυναικείου οργασμού σας είναι εντελώς άγνωστα

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Τα βασικά είδη γυναικείου οργασμού είναι γνωστά σε όλους μας. Γνωρίζουμε σίγουρα τον κολπικό και τον κλειτοριδικό οργασμό, ενώ οι περισσότεροι ξέρουν καλά και τον μεικτό, που αποτελεί συνδυασμό των δύο παραπάνω.

    Πέρα, όμως, από αυτούς, υπάρχουν άλλοι τρεις. Έχουν ευφάνταστα ονόματα και μας τους αποκάλυψε μία νέα έρευνα της εταιρεία δονητών Lioness. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ως στόχο να μάθουν οι γυναίκες καλύτερα το σώμα τους.

    Στην έρευνά της συμμετείχαν 3.500 γυναίκες και τα συμπεράσματα προέκυψαν μετά από τη μελέτη των δεδομένων που συλλέχθηκαν από τη χρήση των δονητών. Οι δονητές χρησιμοποιήθηκαν σε διάρκεια δύο μηνών, από τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στην έρευνα.

    Μέσα από την έρευνα και τα αποτελέσματά της προέκυψε, αρχικά, ότι η κατάσταση του πυελικού εδάφους, δηλαδή των μυών που βρίσκονται μεταξύ της ηβικής σύμφυσης και του κόκκυγα, παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του οργασμού.

    Επίσης, μέσα από τα παραπάνω προέκυψαν αυτά τα τρία είδη οργασμού, τα οποία φανταζόμαστε μας δεν γνωρίζατε, όπως κι εμείς άλλωστε! Τα τρία είδη με τα “περίεργα” ονόματα είναι τα εξής:

    «Κύμα των ωκεανών»: Μοιάζει με το όνομά του. Δηλαδή, ο οργασμός αυτός ξεκινάει σαν ένα κύμα με έντονες και γρήγορες συσπάσεις που ολοένα και φθίνουν με ελεγχόμενη ταχύτητα.

    «Ηφαίστειο»: Στην εν λόγω περίπτωση, υπάρχει μόνο μια μεγάλη πυελική σύσπαση που σηματοδοτεί την κορύφωση.

    «Χιονοστιβάδα»: Έχει ομοιότητες με το «κύμα των ωκεανών», αλλά στην περίπτωση αυτή η ένταση της έναρξης των συσπάσεων είναι εντονότερη και φθίνει απότομα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα έρευνα: Αυτή την ημερομηνία γίνονται οι περισσότερες απιστίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το στόμα των γυναικών αποκαλύπτει το είδος του οργασμού τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Γυναικείος οργασμός: Τι (πολύ καλό) προκαλεί στον εγκέφαλο…



    ΣΧΟΛΙΑ