• MEN

    Τρεις κίνδυνοι που κρύβει το σεξ στο ντους

    σεξ ντους


    Το ντους είναι από τα ωραιότερα εναλλακτικά σημεία που μπορεί να διαλέξει κάποιο ζευγάρι για να κάνει σεξ και μπορεί να προσφέρει στους παρτενέρ μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, ενώ ενδείκνυται για την ζεστή περίοδο του καλοκαιριού που διανύουμε. Μόνο και μόνο η ιδέα του νερού που τρέχει στα κορμιά, δημιουργεί σε άντρες και γυναίκες ιδιαίτερες φαντασιώσεις. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι που καλό είναι να τους έχουμε στο μυαλό μας, ώστε να αποφύγουμε οποιοδήποτε “ατύχημα”. Τι άλλο μπορεί, λοιπόν, να μας επιφυλάξει το σεξ στο ντους, εκτός από απόλαυση;

    1. Προστασία
    Πρέπει να γνωρίζετε πως το νερό δεν προστατεύει ούτε από το να μείνει μια γυναίκα έγκυος, ούτε από τη μετάδοση αφροδίσιων νοσημάτων. Το γεγονός ότι το νερό ξεπλένει, δεν σημαίνει πως μπορεί να διώξει τα σπερματοζωάρια ή τα μικρόβια διάφορων ασθενειών. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει σε καμία περίπτωση την αντισύλληψη.

    2. Λίπανση
    Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως το νερό βοηθά ακόμη περισσότερο στη λίπανση της περιοχής, αλλά συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Παρά την υγρή του μορφή, το νερό απομακρύνει τα φυσικά υγρά που εκκρίνονται από τον οργανισμό και που αποτελούν τη φυσική λίπανση. Σε καμία περίπτωση, πάντως, μην θεωρήσετε πως το αφρόλουτρο ή το σαπούνι που βρίσκεται γύρω σας μπορεί να λιπάνει την περιοχή, γιατί το μόνο που θα καταφέρει είναι να την ερεθίσει.

    3. Στάσεις
    Καθώς υπάρχει άπλετο νερό και όχι πολλοί τρόποι για να κρατηθείτε από κάπου, είναι πολύ εύκολο να γλιστρήσετε. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να προκαλέσει κακώσεις, μώλωπες ή θλάσεις. Βρείτε τις στάσεις που μπορούν να σας προσφέρουν και ασφάλεια και απόλαυση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σεξ στο ντους – 3 προτάσεις από ειδικούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις συνήθειες που σας κάνουν κακούς εραστές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Άντρες: Πώς με τα δάχτυλά σας θα γίνετε καλύτεροι εραστές



    ΣΧΟΛΙΑ