• LIFE&STYLE

    Eurovision 2018: Τι συμβολίζει το μπλε στο χέρι της Γιάννας Τερζή (pics)

    γιαννα-τερζη

    Γιάννα Τερζή


    Όλα είναι έτοιμα για τον ημιτελικό της φετινής Eurovision με την ελληνική αποστολή να έχει ολοκληρώσει την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Altice Arena στη Λισαβόνα. Η Γιάννα Τερζή, που εκπροσωπεί τη χώρα μας με το τραγούδι «Όνειρό μου», αποκάλυψε τον συμβολισμό πίσω από την σκηνική της παρουσία.

    Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εμφανίζεται στη σκηνή φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα, το οποίο σχεδίασε ο Δημήτρης Πέτρου, ενώ το αριστερό της χέρι είναι βαμμένο μπλε.

    «Θέλουμε να δείξουμε το μπλε της Ελλάδας, τη θάλασσα, τον ουρανό», δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της και συμπλήρωσε ότι θέλει, «με το χέρι στην καρδιά να δείξω την αγάπη μου για οτιδήποτε μπλε».

    eurovision
    Γιάννα Τερζή

    Μάλιστα, ένας από τους στίχους του κομματιού λέει, «Γιατί θέλεις να μ’ αλλάξεις και το μπλε μου να ξεβάψεις;». Ωστόσο, λόγω του βαμμένου της χεριού, η τραγουδίστρια κυκλοφορεί backstage με ένα μαύρο πανί τυλιγμένο γύρω από το χέρι προκειμένου να μη λερωθεί το λευκό της outfit.

    Όσο για την επιλογή του λευκού χρώματος, η Γιάννα Τερζή δήλωσε ότι, «πάντα ήθελα να φορέσω άσπρο, αν ήταν να εκπροσωπήσω τη χώρα και σ’ αυτό το τραγούδι ταίριαξε τόσο καλά».

    παπουτσια
    Τα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει με το φόρεμα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eurovision: Ανατροπή στα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Στο Λονδίνο οι φιναλίστ με καλεσμένους-έκπληξη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρραβωνιάστηκε η 68χρονη Κέιτλιν Τζένερ την 21χρονη σύντροφό της



    ΣΧΟΛΙΑ