• LIFE&STYLE

    Δεν υπήρξε τροχαίο ατύχημα για την αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ λέει η αστυνομία!

    Μέγκαν Μαρκλ και Σαμάνθα Γκραντ


    Όση έκπληξη μπορεί να προκάλεσε το γεγονός ότι η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα χθες είχε ένα τροχαίο ατύχημα με παπαράτσι που την καταδίωκαν, σήμερα όλα ανατρέπονται, καθώς η Αστυνομία δεν το επιβεβαιώνει!

    Η 53χρονη Σαμάνθα, είπε πως έσπασε τον αστράγαλό της και το γόνατό της όταν ο σύντροφός της, ο 60χρονος Μαρκ Φίλιπς έπεσε πάνω σε ένα κιγκλίδωμα στη Φλόριντα την Τετάρτη μετά από κυνηγητό από παπαράτσι. Ωστόσο, η Ομοσπονδία Περιπολίας της Φλόριντα δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία για το ατύχημα, το οποίο σύμφωνα με αξιωματικό δεν έχει αναφερθεί επισήμως.

    Μεγκαν-Μαρκλ-Χαρι
    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

    Πάντως, η ίδια η Σαμάνθα Μαρκλ μετά το σάλο που προκλήθηκε με πολλούς να λένε πως το «φαντάστηκε», αποφάσισε να απαντήσει με μια σειρά από σκληρά tweets, λέγοντας στους αμφισβητίες της να «κλείσουν το γελοίο στόμα τους».

    Η Μαρκλ -που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας- επέμεινε πως η σύγκρουση έστειλε το καροτσάκι της στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και είπε: «Δεν υπάρχει επίσημη αναφορά στην αστυνομία, επειδή φύγαμε κατευθείαν από το σημείο γιατί ο φίλος μου έπρεπε να με μεταφέρει στο νοσοκομείο καθ’ ότι ήμουν τραυματισμένη. Βγήκαμε εκτός δρόμου, δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο».

    Και όλα αυτά μια μόλις μέρα πριν από το γάμο της ετεροθαλούς αδερφής της, Μέγκαν, μόνο που η ίδια δεν έχει προσκληθεί. Ακόμα, έχει ασκήσει έντονη κριτική στην Μέγκαν επειδή δεν παρείχε μεγαλύτερη στήριξη στον πατέρα τους, Τόμας Μαρκλ, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που τον εμπόδισε να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Παρατράγουδα» με την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ – Τι δήλωσε πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Έλτον Τζον επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αδερφός Μέγκαν Μαρκλ προς πρίγκιπα Χάρι: Ακύρωσε όσο προλαβαίνεις τον γάμο!



    ΣΧΟΛΙΑ