• City Stories

    Τρεις συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για το βράδυ της Κυριακής (22 Ιουλίου 2018)

    Ζάππειο


    Αυτή την Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018, επιλέξτε μία από τις παρακάτω συναυλίες για τη βραδινή σας έξοδο, καθώς πρόκειται για ενδιαφέρουσες μουσικές παραστάσεις, που θα σας χαρίσουν μια όμορφη βραδιά. Πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Καλή διασκέδαση!

    1. Συναυλία με τους “Johny Vavouras & the Cadillacs” στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας

    O Johnny Vavouras και οι Cadillacs έρχονται για να διασκεδάσουν το κοινό, όπως κάνουν εδώ και 30 χρόνια. Πιστοί στον ήχο των 50s με rock n’ roll, swing και blues καταβολές, μας ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια της αθωότητας.

    Πότε:
    Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
    21.00

    Πού:
    3η Μαρίνα Γλυφάδας
    Γλυφάδα

    Πληροφορίες

    Είσοδος ελεύθερη.
    Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας.

    2. Συναυλία με θέμα «Fusion Night» στο Ζάππειο

    Καλοκαιρινές συναυλίες – SummERTime 2018. Η ΕΡΤ αυτό το καλοκαίρι μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι από το… προαύλιο του Ζαππείου μέχρι το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

    Από την Τετάρτη 18 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018, όσοι μείνουν στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο 15 θεματικές συναυλίες αφιερωμένες στην ελληνική μουσική και το τραγούδι. Περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες – καταξιωμένοι, αλλά και νεότεροι αξιόλογοι μουσικοί και ερμηνευτές – θα μας χαρίσουν βραδιές γεμάτες μουσική και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τη Θράκη έως την Κρήτη και από την Ήπειρο έως τα Δωδεκάνησα.

    FUSION NIGHT

    – ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ
    – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΕΛΗΣ
    – GREEK FUSION ORCHESTRA – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΦΕΤΣΑΣ

    Παρουσίαση: Δημήτρης Τρίκας

    Πότε:
    Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
    21.00

    Πού:
    Ζάππειο
    Σύνταγμα

    Πληροφορίες

    Είσοδος ελεύθερη.

    3. Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Tallinn της Εσθονίας στο Πόρτο Ράφτη

    Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018, στις 9 το βράδυ, στην συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Πανεπιστημίου Tallinn Εσθονίας, στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη.

    Η βραβευμένη TALLINN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY WIND BAND, μια μέρα μετά, την μουσική σύμπραξη, με την Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, συστήνεται μόνη της, στο Ελληνικό κοινό, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, παρουσιάζοντας μουσικά Έργα σπουδαίων Συνθετών.

    Η Μπάντα Πνευστών του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Tallinn, που θα παρουσιάσει κλασικά και σύγχρονα μουσικά έργα, ιδρύθηκε το 1950 και απαρτίζεται από φοιτητές κι από αποφοίτους του Πανεπιστημίου, διαφορετικών ηλικιών, οι οποίοι ζουν κι εργάζονται στην πρωτεύουσα. Μολονότι το σύνολο των μελών της Μπάντας ασχολούνται ερασιτεχνικά με τη μουσική, το ρεπερτόριο απευθύνεται κι έχει απήχηση σε ένα ευρύ κοινό. Η ορχήστρα έχει βραβευτεί σε πολλούς διαγωνισμούς φιλαρμονικών στην Εσθονία και θεωρείται από τις καλύτερες στο είδος της.

    Στο πλαίσιο των Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2018 του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

    Πότε:
    Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
    21.00

    Πού:
    Λιμάνι Πόρτο Ράφτη
    Πόρτο Ράφτη

    Πληροφορίες

    Είσοδος ελεύθερη.
    Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και φαρμάκων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύο δωρεάν προβολές της ταινίας «Φτηνά Τσιγάρα» στο Χυτήριο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρεις θεατρικές παραστάσεις για να παρακολουθήσετε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Η καθιερωμένη ετήσια παρουσίαση της Σχολής Χορού ΕΛΣ έρχεται στο ΚΠΙΣΝ



    ΣΧΟΛΙΑ