• City Stories

    Δύο δωρεάν προβολές της ταινίας “Φτηνά Τσιγάρα” στο Χυτήριο


    Τα “Φτηνά Τσιγάρα” είναι μια ελληνική ρομαντική κωμική ταινία του 2000, η οποία έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση όλα αυτά τα χρόνια και αποτελεί ένα γλυκό κομμάτι στις καρδιές των θεατών και ειδικά των Αθηναίων.

    Μια ταινία σε σκηνοθεσία Ρένου Χαραλαμπίδη και σενάριο του ιδίου και του Γιώργου Μπακόλα, που ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει με την καλοκαιρινή Αθήνα και που συνηθίζει να την παρακολουθεί ξανά και ξανά κάθε χρόνο στα θερινά σινεμά της πόλης. Κύριοι πρωταγωνιστές είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

    Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, η ταινία θα προβληθεί σε έναν πολύ όμορφο, υπαίθριο χώρο και συγκεκριμένα στη μεγάλη αυλή του Χυτηρίου στο Γκάζι. Η προβολή πραγματοποιήθηκε και πέρυσι με μεγάλη επιτυχία, αφού λόγω της πάρα πολύ μεγάλης προσέλευσης προστέθηκε την ίδια μέρα και δεύτερη προβολή.

    Οι άνθρωποι του Χυτηρίου αποφάσισαν φέτος να ανακοινώσουν εξαρχής δύο ημέρες προβολής για τα “Φτηνά Τσιγάρα”, ούτως ώστε το κοινό να έχει εναλλακτικές. Επομένως, η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 23.30 και την Τετάρτη 15 Αυγούστου στις 21.00, στο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός) με ελεύθερη είσοδο!

    Όσοι είστε ακόμη εδώ και όσοι θα παραμείνετε στην Αθήνα τον Αύγουστο, οι προβολές αυτές αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να δείτε την ταινία για πρώτη φορά ή για να την απολαύσετε ξανά, κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό. Καλά θα κάνετε πάντως να παρευρεθείτε στον χώρο από νωρίς, ώστε να εξασφαλίσετε μια θέση, καθώς προβλέπεται μεγάλη η προσέλευση και φέτος. Καλή θέαση!

    Η ταινία:

    Σκηνοθεσία Ρένος Χαραλαμπίδης

    Με τους: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Άλκης Παναγιωτίδης, Μάνος Βακούσης, Τάκης Σπυριδάκης

    Ένα βράδυ του Αυγούστου στην άδεια Αθήνα, ένας σύγχρονος μποέμ φλερτάρει με μια κοπέλα που γνώρισε σε τηλεφωνικό θάλαμο. Δύο άνθρωποι συναντώνται, μιλούν για τις ζωές τους, ερωτεύονται. Τα «Φτηνά Τσιγάρα» προσφέρουν μια ποιητική ματιά τόσο στο θέμα του έρωτα όσο και στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

    Προβολές – Facebook Event

    Χυτήριο – Facebook Page 

    Χυτήριο – Επίσημη ιστοσελίδα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέσσερις συναυλίες με ελεύθερη είσοδο για το βράδυ του Σαββάτου (21 Ιουλίου 2018)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρεις θεατρικές παραστάσεις για να παρακολουθήσετε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Η καθιερωμένη ετήσια παρουσίαση της Σχολής Χορού ΕΛΣ έρχεται στο ΚΠΙΣΝ



    ΣΧΟΛΙΑ