• Business

    Ένα βήμα από την προεδρία του ΣΕΒ ο Ευάγγελος Μυτιληναίος – Οριστικοποιήθηκε η πρόταση

    • NewsRoom
    μυτιληναίος

    Ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, επικεφαλής του ομώνυμου ομίλου


    Ένα βήμα από την ανάληψη της προεδρίας του ΣΕΒ βρίσκεται ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, καθώς οριστικοποιήθηκε η πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής προς τη Γενική Συνέλευση. Η επιτροπή, στην αποψινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να προτείνει τον κ. Μυτιληναίο ως υποψήφιο για την θέση του 25ου προέδρου του Συνδέσμου, στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο. To mononews.gr ήταν το μοναδικό site που είχε από τα ξημερώματα της Δευτέρας θέμα για τον Ευ. Μυτιληναίο με τίτλο Ευάγγελος Μυτιληναίος: Λίγο πριν τον ΣΕΒ γίνεται ο μεγαλύτερος παραγωγός Αλουμίνας στην Ευρώπη 

    Ο κ. Μυτιληναίος συμμετέχει ενεργά στον ΣΕΒ από το 2014 όταν και εξελέγη αντιπρόεδρος. Στη θητεία του ΔΣ του Συνδέσμου και του Γενικού Συμβουλίου που ολοκληρώνεται το Μάιο του 2018, ο κ. Μυτιληναίος είχε εκλεγεί πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας του ΣΕΒ, ενώ επίσης μετέχει στην Επιτροπή Βιομηχανίας, της οποίας πρόεδρος είναι κ. Μιχάλης Στασινόπουλος.

    Ο κ. Μυτιληναίος αναμένεται να είναι ο πρώτος πρόεδρος, από την ποχή του Ανδρέα Κανελλόπουλου της ΤΙΤΑΝ, που θα βρεθεί στη θέση του προέδρου εκπροσωπώντας την  βαριά βιομηχανία. Η αποχώρηση του κ. Κανελλόπουλου το 2000 ακολουθήθηκε από τις προεδρίες του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου, ο οποίος προερχόταν από τον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο, του κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο που προερχόταν από τη βιομηχανία τροφίμων και του απερχόμενο κ. Θεόδωρος Φέσσας από τον κλάδο της τεχνολογίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευάγγελος Μυτιληναίος: Λίγο πριν τον ΣΕΒ γίνεται ο μεγαλύτερος παραγωγός αλουμίνας στην Ευρώπη



    ΣΧΟΛΙΑ