• Business

    A. Φράγκου: Η φιλόδοξη μεταγραφή της Navios Maritime

    Αγγελική Φράγκου (Navios Partners_

    Αγγελική Φράγκου. Πρόεδρος και Διευθύνουσα σύμβουλος της Navios Maritime Holdings Inc


    Tο διορισμό του Jeremy J. Bryan στην θέση του Chief Operating Officer (COO) ανακοίνωσε η ναυτιλιακή Navios Maritime Holdings, συμφερόντων της πλοιοκτήτριας Αγγελικής Φράγκου. 

    Η κα Φράγκου καλοσώρισε το νέο στέλεχος της εταιρίας της επισημαίνοντας: “Καλωσορίζουμε τον Jeremy στον Όμιλο της Νavios. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο στέλεχος, του οποίο το εξαιρετικό υπόβαθρο προσθέτει σημαντική υπεραξία και πλούσια γνώση στις εμπορικές μας δραστηριότητες. Ο κ. Bryan θα ενισχύσει τις δυνατότητες της Navios και το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών της.”

    Το νέο στέλεχος της Navios προέρχεται από την Cargill International S.A. όπου εργάστηκε από το 1992. Ο κ. Bryan βρέθηκε σε διάφορες θέσεις της εταιρίας κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί, ενώ πρόσφατα κατείχε τη θέση του Global Head του Drybulk Trading. Κατά το παρελθόν υπηρέτησε ως επικεφαλής των τμημάτων εργασιών για τα Panamax και Handymax.

    Ο κ. Bryan υπηρέτησε ως Υπολοχαγός στο Ολλανδικό Στρατιωτικό Σώμα και έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Nijenrode.

    Φράγκου
    Το δεξαμενόπλοιο τύπου VLCC “Nave Buena Suerte”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:   X. Τράιος: Αναιμικά κέρδη εν μέσω αναπτυξιακών κινήσεων για την Petrogress

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Φίλιππος και Αντώνης Λαιμός: Η νέα παραγγελία της Enesel στα ναυπηγεία Daehan

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Γ. Οικονόμου: Νέος «πονοκέφαλος» για την Ocean Rig



    ΣΧΟΛΙΑ