• Business Of Fashion

    Aυτή είναι η νέα μούσα του Tommy Hilfiger μετά τη Gigi Hadid

    • NewsRoom


    Mετά από δύο χρόνια και τέσσερις κολεξιόν, η Gigi Hadid και ο Tommy Hilfiger αποφάσισαν να διακόψουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, το Φεβρουάριο 2018. Ποια όμως θα μπορούσε να αντικαταστήσει το κορυφαίο αμερικανικό μοντέλο και να γίνει το επόμενο κορίτσι της αφίσας Generation Z;

    Βάλτε στη λίστα τη Hailey Baldwin, τη Winnie Harlow και τώρα τη Zendaya.

    Αν και οι δύο πρώτες σχεδίασαν ρούχα για την επίδειξη Tommy Icons που έγινε στη Σανγκάη το Σεπτέμβριο του 2018 , η Zendaya στέφθηκε τελικα το νέο πρόσωπο της Tommy Hilfiger για τη διεθνή καμπάνια της εταιρίας. Μάλιστα, όπως συνηθίζεται, εκτός από τη βασική συλλογή της εταιρίας θα υπάρξει και μία συλλογή Tommy x Zendaya.

    Zendaya

    “Η μόδα είναι κάτι παραπάνω από το να φοράς ωραίας ρούχα” αναφέρει η Zendaya. “Είναι ένας τρόπος να γιορτάσουμε την έφραση του καθενός και την ατομικότητα. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι περήφανη για τη συνεργασία με τον Tommy Hilfiger. “

    Το συναίσθημα είναι αμοιβαίο: “Αγαπώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που είναι παθιασμένοι για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και που εμπνέουν την επόμενη γενιά να κάνει το ίδιο”, σχολίασε ο Hilfiger σε δήλωση του.

    Μετά την τελευταία επίδειξη της Gigi Ηadid με τον Tommy Hilfiger, το επιτυχημένο μοντέλο είπε στη Vogue ότι η εμπειρία που είχε τόνωσε πολύ την αυτοπεποίηθηση της. “Αισθάνομαι τυχερή που είχα αυτή την ευθύνη, την οποία πήρα στα σοβαρά”, είπε η Hadid. “Με κάθε συλλογή, έμαθα περισσότερο πώς να στηρίζομαι στις δυνάμεις μου και να νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου.”

    Gigi Hadid

    Για τη 22χρονη Zendaya, η οποία αργά αλλά σταθερά έγινε ένα γνωστό όνομα λόγω των εμφανίσεων της στις ταινίες Spider-Man: Homecoming και The Greatest Showman, το μέλλον φαίνεται ακόμα πιο φωτεινό χάρη στο Hilfiger.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ