• Big Story

    Φραγκιαδάκης: εργαζόμαστε όλοι για το καλό της Εθνικής τράπεζας. Δεν επίκειται παραίτηση μου

    Λεωνίδας Φραγκιαδάκης

    Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.CEO Εθνικής Τράπεζας


    Πρωτοβουλίες για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης προτίθεται να αναλάβει, τις επόμενες ημέρες, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, δείχνοντας ότι δεν είναι στις άμεσες προθέσεις του η υποβολή παραίτησης. Σε δήλωσή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο κ. Φραγκιαδάκης υπογραμμίζει ότι ζητούμενο αποτελεί να βρεθεί γρήγορα μια συνεργατική λύση για το καλό της τράπεζας, εκφράζοντας τη βούλησή του να κινηθεί προς την κατεύθυνση άρσης της διοικητικής κρίσης. Η αναφορά του σε συνεργατική λύση δείχνει ότι δεν εξετάζει, προς το παρόν, το ενδεχόμενο υποβολής παραίτησης, παρά την ασφυκτική πίεση, την οποία υφίσταται από το «τελεσίγραφο» του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και την κυβέρνηση.

    Επιβεβαίωση του mononews.gr 

    Η δήλωση του κ. Φραγκιαδάκη επιβεβαιώνει ρεπορτάζ που δημοσίευσε το mononews.gr την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 21:40. Για  την ακρίβεια γράφαμε ότι:

    Tην ώρα που το Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ετοιμάζεται να συνεδριάσει την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16:00 προκειμένου να εξετάσει όλα τα νέα ενδεχόμενα σχετικά με τον CEO του ομίλου στην Εθνική Τράπεζα Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, η διοίκηση της ΕΤΕ φαίνεται να ετοιμάζεται να προλάβει τις οποίες αρνητικές εξελίξεις έτσι ώστε να εκτονωθεί πλήρως η κατάσταση.

    Πηγή που γνωρίζει άριστα τις σκέψεις του CEO της Εθνικής δήλωσε επί λέξη στο mononews.gr: “Η διοίκηση της ΕΤΕ κατανοεί την ανάγκη ανοικοδόμησης εμπιστοσύνης  με το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και θα κινηθούμε έμπρακτα προς αυτό. Θεωρούμε ότι την Δευτέρα η ιστορία θα έχει λήξει χωρίς να χρειαστεί να συνεδριάσει το ΤΧΣ”. Η ίδια πηγή όταν ερωτήθηκε εάν επίκειται παραίτηση του Λ. Φραγκιαδάκη εξήγησε ότι “κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Η κρίση θα εκτονωθεί με τον Λ. Φραγκιαδάκη στην θέση του CEO”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημόσιοι υπάλληλοι: δεν τέθηκε θέμα απόλυσης τους, από τους δανειστές λέει η Γεροβασίλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Βγενόπουλος: Έγινε η νεκροψία – Επενέβησαν εισαγγελείς για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Piaggio: Η vespa που λατρεύουν οι άνδρες



    ΣΧΟΛΙΑ