ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από δεκαπέντε ημέρες νοσηλείας και ένα τριπλό χειρουργείο, για να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα στο χέρι, το πόδι και την λεκάνη του, ο Ηλίας Βρεττός πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας από το νοσοκομείο. Φανερά συγκινημένος, ο τραγουδιστής, που θα χρειαστεί αρκετούς μήνες μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας για το τροχαίο που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.
«Έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου. Βγαίνω νικητής! Τα χειρουργεία πέτυχαν, υπάρχει πολύς και μεγάλος δρόμος μέχρι την αποκατάσταση, αλλά, εφόσον θα γίνω τελείως καλά -και θα γίνω, να είστε σίγουροι γι’ αυτό- δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο!»
«Είναι θαύμα το ότι σώθηκα και ευλογία από τον Θεό ότι στέκομαι στα πόδια μου αυτή τη στιγμή», συνέχισε, ενώ, επειδή πονούσε, κάθισε σε αναπηρικό καροτσάκι και αναχώρησε για το σπίτι του αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς και τον κόσμο που στάθηκαν στο πλευρό του.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζευγάρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου; Οι φωτογραφίες-φωτιά (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Παντρεύεται το καλοκαίρι στη Μύκονο η Γκαμπριέλα (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Boyden: Το brain gain ανώτερων στελεχών στην Ελλάδα, οι νέες απαιτήσεις και οι αλλαγές στην αγορά εργασίας
- Χρηματιστήριο: Πώς ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ μαζεύουν όλο το χρήμα από τα άλλα blue chips
- Η Safra Sarasin ανοίγει γραφείο στην Αθήνα με επικεφαλής τη Λία Πιτταούλη – Νέο κεφάλαιο στο private banking
- Σε στάση αναμονής η Κ.Ο. της ΝΔ – Νέα μηνύματα Μητσοτάκη για τον ρόλο των βουλευτών και το επιτελικό κράτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.