• What's happening

    Θάνος Πλεύρης: Τα πρώτα καλά νέα – Διακόπτεται σταδιακά η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής

    • NewsRoom
    Θάνος Πλεύρης

    Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας


    Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

    Όπως αναφέρει η νεότερη ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου, ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας με τους γιατρούς να προχωρούν στην προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.

    Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

    Όπως προκύπτει από τους θεράποντες ιατρούς, η εικόνα της υγείας του κ. Πλεύρη έχει αρχίσει να γέρνει υπέρ του, στον αγώνα που δίνει ο οργανισμός του κατά της βαριάς λοίμωξης, η οποία προκλήθηκε από σταφυλόκοκκο.

    Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος είχε υποβληθεί σε αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις (κιρσοί) στο αριστερό πόδι, σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα, όμως η κατάσταση της υγείας του ξαφνικά επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα α εισαχθεί στην Εντατική την Κυριακή με «εικόνα σήψης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα Δημοκρατία: Ανακοίνωσε τις αλλαγές ο Κυρ. Μητσοτάκης – Ποιοι τομείς δημιουργούνται

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνος Πλεύρης: Οι τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του- Συνεχίζει τη μάχη για πέμπτο 24ωρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον Αγγλούπα- Παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη ΓΑΔΑ



    ΣΧΟΛΙΑ