• What's happening

    Προκαταρκτική εξέταση για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών

    Γιώργος Μπίκας


    Τα «εμπρηστικά» δημοσιεύματα σε έντυπες και ηλεκτρονικές αθλητικές εφημερίδες μπαίνουν στο στόχαστρο για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία αναζητά εάν από αυτά τα δημοσιεύματα υπήρξε υποκίνηση των δραστών για τη φωτιά στο σπίτι του επικεφαλής της νέας ΚΕΔ Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό Χαλκιδικής αλλά και τις απειλές που δέχθηκε έξω από το σπίτι του το μέλος της Επιτροπής Γιάννης Τσαχειλίδης.

    Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος έδωσε χθες παραγγελία στους αθλητικούς εισαγγελείς για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν από τους υπευθύνους και τους συντάκτες των επίμαχων δημοσιευμάτων τελέστηκαν αξιόποινα αδικήματα που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 41 στ παρ. 5 ν.2725/99.

    Αυτά τα δημοσιεύματα, μεταξύ άλλων, εμφάνιζαν ως “έπαυλη” το εξοχικό του πρώην διαιτητή Γ.Μπίκα στη Χαλκιδική, αποκαλύπτοντας και την ακριβή θέση της κατοικίας.

    Οι αθλητικοί εισαγγελείς, οι οποίοι θα διενεργήσουν την προκαταρκτική εξέταση, θα συγκεντρώσουν όσα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος «φωτογραφίζουν» παρότρυνση σε τέλεση αξιόποινων πράξεων σχετικά με αθλητικές διοργανώσεις κι εν συνεχεία αναμένεται να καλέσουν σε κατάθεση συντάκτες και υπευθύνους εντύπων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στα ελληνικά γήπεδα! Η επίθεση στον αρχιδιαιτητή Μπίκα βάζει λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξένους διαιτητές για τους αγώνες της Super League προτείνει ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού



    ΣΧΟΛΙΑ