• City Stories

    Superleague: Ξεκινά το πρωτάθλημα υπό… προϋποθέσεις – Αύριο η κρίσιμη συνάντηση της ΕΠΟ

    • NewsRoom
    Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία


    Η αυριανή συνεδρίαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, θα κρίνει εάν θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

    Και αν οι διεθνείς Ομοσπονδίες άναψαν ήδη το πράσινο φως στην προσωρινή διοίκηση για την διεξαγωγή των αγώνων, ο χρόνος εξακολουθεί να πιέζει ασφυκτικά και η συγκρότηση της νέας ΚΕΔ είναι και αυτή που θα διελευκάνει το τοπίο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό της ΕΠΟ ο επιτετραμμένος των FIFA, UEFA Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε επαφές με τις διεθνείς Ομοσπονδίες οι οποίες έδωσαν το οκ για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, παρόλο που ακόμη δεν έχει εκδοθεί το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στην οικεία του Γιώργου Μπίκα.

    Ο Κύπριος παράγοντας είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την συγκρότηση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας η οποία θα κάνει και τους ορισμούς για τους διαιτητές και όπως παραδέχονται όλοι είναι εξαιρετικά δύσκολο το να βρεθούν πρόσωπα κοινής αποδοχής και εγνωσμένου κύρους μετά τα όσα συνέβησαν με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ.

    Έτσι παραμένει ασαφές αν προλάβει ο κ. Κουτσοκούμνης να παρουσιάσει μέχρι αύριο που συνεδριάζει η προσωρινή διοικούσα επιτροπή τα νέα μέλη της ΚΕΔ κι αν αυτοί με τη σειρά τους θα προλάβουν να κάνουν τους ορισμούς.

    Αυτό πάντως που ξεκαθαρίζεται από την Ομοσπονδία είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα για ξένο αρχιδιαιτητή ή ξένους διαιτητές στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στα ελληνικά γήπεδα! Η επίθεση στον αρχιδιαιτητή Μπίκα βάζει λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι άντρες προτιμούν το ποδόσφαιρο από το σεξ! Δείτε τι αναφέρει η έρευνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι “Big 4” στο ραντεβού της χρονιάς με την UEFA



    ΣΧΟΛΙΑ