Είναι τρελοί αυτοί οι Ρώσοι.
Σύμφωνα με το δημοσιογραφικό πρακτορείο RT, οι Ρώσοι επιλέγουν να κάνουν τατουάζ στα δόντια τους, τον πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ αλλά και τον αγαπημένο τους πρόεδρο, Πούτιν.
Συγκεκριμένα, μόνο μια οδοντιατρική κλινική στο Σότσι κάνει την αισθητική αυτή παρέμβαση στην οδοντοστοιχεία των πελατών του για το ποσό των 1.000 ευρώ. Φυσικά, η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω ήρθε στην δημοσιότητα μετά από απόφαση ενός τολμηρού πελάτη που αποτύπωσε τα πρόσωπα των δυο ηγετών χωρίς να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκδηλώθηκαν 44 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο, η ενημέρωση της Πυροσβεστικής
- Γαλλία: Το Charles-de-Gaulle φεύγει από Μέση Ανατολή, επιστρέφει Τουλόν
- ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για την Ημέρα Ανεξαρτησίας λόγω του καύσωνα
- Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Μίσιγκαν – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.