• MEN

    Καλοκαιρινό σεξ – 7 λόγοι που το καθιστούν εκνευριστικό

    καλοκαιρινό σεξ


    Όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει, κατά την καλοκαιρινή περίοδο η λίμπιντο ανεβαίνει και η διάθεση για σεξ αυξάνεται. Τα ημίγυμνα κορμιά και ο θερμός καιρός, προκαλούν για ερωτικές περιπέτειες.

    Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που καθιστούν το καλοκαιρινό σεξ εκνευριστικό. Ποια είναι αυτά τα στοιχεία που μας “τη δίνουν” και μας κάνουν να δυσανασχετούμε όταν σκεφτόμαστε την σεξουαλική πράξη την περίοδο του καλοκαιριού;

    καλοκαιρινό σεξ

    1. Ανυπόφορη ζέστη
    Είναι ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος! Με την ζέστη η διαδικασία του σεξ “γεννά” γκρίνια, δυσανασχέτηση και θερμική εξάντληση. Αν έχεις air-condition είσαι πολύ τυχερός, αν έχεις ανεμιστήρα μπορείς να μετριάσεις την κατάσταση κι αν δεν έχει τίποτα, λυπάμαι…

    2. Ατελείωτος ιδρώτας
    Φυσικό επακόλουθο και άμεσα συνδεδεμένο με το προηγούμενο. Ρυάκια, ποτάμια ή χείμαρροι ιδρώτα και από τις δύο πλευρές, που δεν σε αφήνουν να το απολαύσεις με την ησυχία σου και χωρίς να στάζεις.

    3. Αφυδάτωση
    Με όλα τα παραπάνω ο οργανισμός αφυδατώνεται και αποζητάς σαν τρελός αυθεντικό, δροσερό και καθαρό νεράκι κάθε τρεις και λίγο. Να έχετε καλού κακού δίπλα στο κομοδίνο ένα μπουκαλάκι νερό, θα σας φανεί χρήσιμο.

    4. Ηλιακά εγκαύματα
    Ενώ έκανες την ηλιοθεραπεία σου στην παραλία, κάπως-κάπου ξεχάστηκες και “άρπαξες” λίγο παραπάνω. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να έχεις “καεί” από την ήλιο, επομένως οι στενές σωματικές επαφές πρέπει να αποφεύγονται πάραυτα.

    5. Σεξ σε θάλασσες κι ακτές
    Μια μοναδική εμπειρία, είτε πρόκειται για μέσα στο νερό είτε για έξω, εκεί στην ακρογιαλιά που σκάει το κυματάκι. Παρά τη σέξι πλευρά του πράγματος, οι μολύνσεις και οι λοιμώξεις είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο.

    6. Σε πισίνα ή τζακούζι
    Σε συνέχεια του προηγούμενου, αν και το σεξ στην πισίνα ή το τζακούζι είναι αισθησιακό, το χλωριούχο νερό που έρχεται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις.

    7. Ενοχλητικά έντομα
    Εκεί που όλα βαίνουν καλώς, έρχονται μερικά κουνούπια που αποφασίζουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να μας τσιμπήσουν και δημιουργούν αναστάτωση, ενόχληση και φυσικά φαγούρα!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λένε πως το καλοκαίρι κάνουμε περισσότερο σεξ. Ισχύει;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεξ: 5 περίεργα πράγματα που αγνοούσες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 7 βασικοί κανόνες του καλοκαιρινού οne night stand



    ΣΧΟΛΙΑ