• What's happening

    Έρευνα: Αυτές είναι οι πιο σέξι προφορές του κόσμου

    σεξ


    Η φωνή είναι, ομολογουμένως, ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά στις ερωτικές μας σχέσεις. Πόσες φορές δεν έχουμε ερωτευτεί τη φωνή, τη χροιά ή το ηχόχρωμα του έτερον ήμισυ μας;

    Άλλωστε, πολλές έρευνες έχουν αποδείξει πως το χαρακτηριστικό της φωνή αποτελεί στοιχείο έλξης. Για παράδειγμα, στις γυναίκες αρέσουν περισσότερο οι άντρες με βαθιά και πιο αισθησιακή φωνή.

    Έτσι, η φωνή και η εκφορά του λόγου έχουν άμεση σχέση με το τι θεωρούμε σέξι. Η προφορά είναι κομμάτι αυτών των δύο, γι’ αυτό και υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προφορές που θεωρούνται πιο ερωτεύσιμες από τις άλλες.

    Η έρευνα που έχει πραγματοποιήσει η ιστοσελίδα γνωριμιών MissTravel.com ανάμεσα σε 21 χώρες, δείχνει τις πιο σέξι προφορές του κόσμου, οι οποίες προέρχονται και από δυτικές και από ανατολικές χώρες.

    Όπως εξηγεί ο CEO του dating app, Brandon Wade, “η προφορά ταξιδεύει το μυαλό μας στο άγνωστο και σε εξωτικά μέρη, προσθέτοντας μια δόση μυστηρίου και ίντριγκας στη συζήτηση”. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, παίζει μεγάλο ρόλο.

    Άντρες: 

    Η έρευνα ρώτησε 1.100 άντρες και βρήκε ότι πιο σέξι ακούγεται η προφορά των Ισραηλινών (19,5%), μετά των Κολομβιανών (18,2%), έπειτα των Αυστραλών (15,9%) και των Γαλλίδων (14%).

    Γυναίκες:

    Στις αντίστοιχες γυναίκες, πιο σέξι θεωρείται η προφορά προφορά των αντρών στη Βρετανία (20,2%), έπειτα στη Σκωτία (18,4%) και μετά στην Ισπανία, την Αυστραλία και τη Νότια Αμερική.



    ΣΧΟΛΙΑ