• What's happening

    Μαίρη Συνατσάκη: Έτρεξε στον Μαραθώνιο – Η συνάντηση με πρώην σύντροφό της (pic)

    • NewsRoom

    Μαίρη Συνατσάκη


    Στον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας έλαβε μέρος η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία συναντήθηκε με τον πρώην σύντροφό της, Μύρωνα Στρατή. Το πρώην ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που χώρισε το 2014, διατηρεί καλές σχέσεις.

    Μάλιστα, λίγο πριν τρέξουν με την ομάδα προσφοράς του ΟΠΑΠ στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό μαζί με τους υπόλοιπους διάσημους, που συμμετείχαν για τον ίδιο σκοπό.

    Μαίρη-Συνατσάκη

    Το 2015 κι ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό τους,ο Μύρωνας είχε δηλώσει για την Μαίρη: «Στην καθημερινότητά μου δεν είναι πια η Μαίρη. Δεν γίνεται δύο άνθρωποι να έχουν χωρίσει και να διατηρούν τόσο στενές σχέσεις. Το έχουμε δει βέβαια να συμβαίνει αλλά ούτε και εγώ ούτε και η Μαίρη θα αντέχαμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως υπάρχει στην ζωή μου. Έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις έτσι. Μπορεί να συμβεί ένα μικρό διάστημα μέχρι να συνέλθεις, να ορθοποδήσεις και να ξεπεράσεις την σχέση. Όμως αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε και αυτό ποτέ δεν θα σταματήσει».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπερπαραγωγή το baby shower της Κιμ Καρντάσιαν για το τρίτο της μωρό (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Δάντης για σύμφωνο συμβίωσης: «Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντορέττα Παπαδημητρίου-Γιώργος Αγγελόπουλος: Νέα κοινή εμφάνιση



    ΣΧΟΛΙΑ