• City Stories

    Αυτές είναι οι συνταγές του χοντρού …. Brad Pitt!

    fat brad


    Στα 53 του χρόνια ο Brad Pitt παραμένει είδωλο, που λατρεύουν οι γυναίκες και μισούν όλοι οι άντρες του πλανήτη. Το σώμα του δε, πιο sexy από ποτέ είναι αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών στο γυμναστήριο και αμέριστης διατροφικής προσοχής. Αυτό σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, γιατί οι ρόλοι αποδεικνύονται κάπως …λαίμαργοι.

    brad2Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται στο βιλίο “Fat Brad”, ένα  βιβλίο συνταγών, που μόλις κυκλοφόρησε και αποτελεί μια ωδή σε όλα αυτά που έχει φάει κατά καιρούς ο Brad Pitt στις ταινίες που πρωταγωνιστεί.

    bradΠοιος ξεχνάει την εμμονή του με το φυστικοβούτυρο στο “Meet Joe Black” ή το φοβερό ψητό που του μαγειρεύει η AngelinaJolie στο “Mr & Mrs Smith” λίγο πριν βγουν τα όπλα, εξάλλου;

    brad1Σύμφωνα με τις εκδόσεις Long Prawn, το βιβλίο -50 σελίδων παρακαλώ- αποτελεί μια εξευρεύνηση στις διατροφικές συνήθειες του William Bradley, κατά κόσμον Brad Pitt, αναπολώντας ταυτόχρονα σκηνές όπου ο γνωστός ηθοποιός τρώει, ενώ περιλαμβάνει και συνταγές. Μάλιστα, σε κάθε συνταγή υπάρχουν και ατάκες από την εκάστοτε ταινία. Το cinefood σε όλο του το μεγαλείο δηλαδή.

    Σημειώνεται δε ότι οι εκδόσεις Long Prawn έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ολόκληρη σειρά με ανάλογα βιβλία μαγειρικής, με έμπνευση από την ποπ κουλτούρα και απευθύνονται σε όσους είναι πρόθυμοι να παίξουν με το φαγητό τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Twitter: Ποια ήταν τα 10 κορυφαία tweets του 2016;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δε θα χωρίσουν η Kim Kardashian και ο Kanye West!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Gigi Hadid: Μοντέλο της χρονιάς και όχι άδικα…σε καθηλώνει με ένα βλέμμα της



    ΣΧΟΛΙΑ