• What's happening

    Οι απίστευτες νύχτες της Αντζελίνα Τζολί στην βίλα των οργίων στο Χόλιγουντ

    • NewsRoom
    Angelina Jolie

    Angelina Jolie, Ιούνιος 2005


    Καυτά ερωτικά πάρτι, αλά… «Μάτια ερμητικά κλειστά», στα οποία συμμετείχαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ και η Γκουίνεθ Πάλτροου διοργάνωνε το σεξ κλαμπ Snctm στο Μπέβερλι Χιλς.

    Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Radaronline, διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, διάσημα μοντέλα και πλούσιοι «swingers» συμμετείχαν σε πάρτι που διοργανώνονταν κάθε  μήνα.

    «H Άντζι ξεκίνησε να έρχεται μόνη» αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο Radaronline, και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ακόμα πιο… πιπεράτες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της Αντελίνα Τζολί σε ένα από αυτά: «Ζήτησε από μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, μια άλλη γυναίκα να την χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!»

    Angelina Jolie
    Angelina Jolie

    Η Τζολί μαζί με τον Μπραντ Πιτ έδωσε το «παρών» σε ένα από τα πάρτι, λίγο πριν τον χωρισμό τους στα οποία οι καλεσμένοι… οργιάζουν, φορώντας μάσκες, για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

    Αλλά και η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο φίλος της και παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Glee, Μπραντ Φάλτσουκ, υπήρξαν θαμώνες στο κλαμπ της ακολασίας.

    «Έχει ένα διάσημο μπλογκ και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη, Ντέιμον Λόουνερ. Στο site Goop έγραψε πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom, αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους. Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό, ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν τον ρυθμό. Πέραν του ότι είναι περισσότερες αριθμητικά, είναι οι μόνες που επιτρέπεται να αγγίξουν και να ξεκινήσουν κάτι…» αναφέρει το δημοσίευμα, «φωτογραφίζοντας» την Πάλτροου, που είναι γνωστό ότι διατηρεί το δικό της σάιτ.

    Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που συνήθως λαμβάνει χώρα σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

    Μεταξύ των διάσημων επισκεπτών, ακόμη, είναι και ο πολιτικός σχολιαστής Μπιλ Μάχερ, συχνός θαμώνας, μεταξύ άλλων, του Playboy Mansion…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ψυχολογικό ράκος ο Brad Pitt – Περπατάει μόνος σαν φάντασμα μέσα στο σπίτι του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να γιατί χώρισε ο Brad Pitt. Κάπνιζε τόνους μαριχουάνα και έδερνε (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Brad Pitt σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το πολύκροτο διαζύγιο



    ΣΧΟΛΙΑ