• Uncategorized

    Τράπεζες και ΟΤΕ!


    Nέα προσπάθεια διάσπασης των 600 μονάδων πραγματοποιεί σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές, ωστόσο, να εμφανίζονται επιφυλακτικοί στις κινήσεις τους εν αναμονή τω εξελίξεων στο μέτωπο της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

    Συγκρατημένοι στις προβλέψεις τους είναι και οι αναλυτές, επισημαίνοντας ότι η αγορά αναζητά το νέο σημείο ισορροπίας, ωστόσο, τα τοπίο αναφορικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας παραμένει θολό, καθώς υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι να δοθεί το πράσινο φως από τους δανειστές για το πρόγραμμα και να ψηφιστούν τα νέα μέτρα από την ελληνική βουλή.

    Ο γενικός δείκτης τιμών με κέρδη 2% διαμορφώνεται στις 602 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 23 εκατ. ευρώ.

    Πρωταγωνιστές της ανόδου είναι και σήμερα οι τραπεζικοί τίτλοι. Η Alpha Bank ενισχύεται κατά 6,09%, η Εθνική σημειώνει κέρδη 6,27%, η Eurobank ακολουθεί με άνοδο 5,34%, η Πειραιώς ενισχύεται κατά 3,85%. Ο ΟΤΕ καταγράφει κέρδη 2,17%, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου 2016, που ικανοποίησαν τους αναλυτές.
    Ξεχωρίζει και η μετοχή της Βιοχάλκο που σημειώνει άνοδο 7,56%.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/se-mpelades-mpenoun-i-trapezites-ti-lei-i-eurobank-se-analisi-tis/42704

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/afti-ine-i-ischiri-simmachi-tou-leonida-mpompola-stis-kataskeves/42672



    ΣΧΟΛΙΑ