• Uncategorized

    TEDxAthens+ String Demons: Η Jazz “συναντά” την Heavy Metal (video)

    • NewsRoom


    Η κλασική μουσική συναντά την Heavy Metal,η παραδοσιακή και λαϊκή μουσική συναντά την rock μουσική σε μια απρόβλεπτη παράσταση που ενθουσιάζει το κοινό, αναδεικνύοντας συνθέσεις από Iron Maiden, Queen, Χατζηδάκη, Μπαχ, Βιβάλντι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη κλπ που έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές στο παρελθόν, αλλά ποτέ από τους “String Demons”. Τύμπανα, κρουστά και άλλα και ηλεκτρικά όργανα “μάχονται” με τα κλασσικά όργανα δημιουργώντας ένα ζωντανό αντίκτυπο και παράγουν μια μοναδική διονυσιακή ατμόσφαιρα, έντονα επηρεασμένη από τους χριστιανικούς ύμνους και τους βυζαντινούς ρυθμούς.

    Οι ”String Demons” ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Αθήνα και αποτελούν έναν αξιόλογο ανταγωνιστή για τις διεθνείς μπάντες του είδους τους. Χρησιμοποιώντας κλασικά όργανα, δύο αδέλφια από την Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, βάζουν φωτιά στο στάδιο σε όλες τις εμφανίσεις τους και προσφέρουν μια μοναδική μουσική εμπειρία προσελκύοντας την προσοχή του κοινού και κερδίζοντας οπαδούς οπουδήποτε και αν δίνουν παράσταση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ta-drones-sti-machi-kata-ton-afthereton/50291

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/aites-ine-i-pio-sexi-20ares-disekatommiriouchi-ston-planiti-aiti-ine-i-sigklonistiki-istoria-tous/50338



    ΣΧΟΛΙΑ