• Uncategorized

    TED+ Sarah Jones: Μια γυναίκα, 5 χαρακτήρες και ένα μάθημα για το sex από το μέλλον (video)


    Η Sarah Jones είναι μία πολυμορφική θεατρική συγγραφέας, πρέσβειρα της UNICEF και βραβευμένη με Tony Award για μονολογία. Και… χαμαιλέοντα να την περιγράψουμε θα είναι λίγο, καθώς η ευκολία με την οποία αλλάζει χαρακτήρες στις σόλο παραστάσεις – συνολικά 14 χαρακτήρες στην Broadway παράστασή της το “Bridge & Tunnel”.

    Oι παραστάσεις της Jones αφορούν στην πολιτική συνείδηση, ενώ έχει κάνει πολλαπλές παραστάσεις στο Λευκό Οίκο μετά από πρόσκληση του προέδρου και της Πρώτης Κυρίας Obama.

    Στην παράσταση της στο TED, η Jones μας ταξιδεύει στο μέλλον, αφού σαν δασκάλα ερμηνεύει με διαφορετικές προσωπικότητες, ξεκινώντας από το έτος 2016, δείχνοντας τις ποικίλες προοπτικές τους για την εργασία του σεξ. Καθώς αλλάζει καθίσματα, η Jones ενσαρκώνει μια ηλικιωμένη κυρία, μια κοπέλα που “σπουδάζει την εργασία του σεξ”, μια συνοδό κυρίων, μια καλόγρια που έγινε πόρνη και έναν άντρα σε ένα κλαμπ με στριπτίζ για το μπάτσελορ πάρτι του. Μια ενδιαφέρουσα ματιά σε ένα θέμα ταμπού, αντιστρέφοντας τις πολιτισμικές νόρμες γύρω από το σεξ.

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ted-jennifer-lin-aftoschediazi-sto-piano-se-ilikia-14-eton/44868

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ted-sirena-huang-i-11xroni-me-to-magiko-violi/44849

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/tedjack-andraka-ena-polla-iposchomeno-test-gia-ton-karkino-sto-pagkreas-apo-ena-efivo-video/44642

     



    ΣΧΟΛΙΑ