• Uncategorized

    TED+ Kang Lee – Μπόρεις να καταλάβεις πότε λένε ψέματα τα παιδιά; (video)

    • NewsRoom


    Ο Kang Lee είναι αναπτυξιακός ερευνητής, αφιέρωσε την καριέρα του στο να καταλάβει την ανάπτυξη της κοινωνικής γνωστικής λειτουργίας και συμπεριφοράς. Με την ομάδα του, που έχουν βάση στο University of Toronto, ο Lee ερευνά τη νευρολογική και κοινωνική βάση των αναδυόμενων κοινωνικών συμπεριφορών σε μικρά παιδιά.

    Το πρώτο μέρος της μελέτης επικεντρώνεται στο “πως” και το “πότε” τα παιδιά αναπτύσσουν την ικανότητα να λένε ψέματα, την ανίχνευση ψέματος και το αίσθημα ενοχής για αυτό αργότερα. Το δεύτερο μέρος της μελέτης είναι η αναγνώριση προσώπου, που έχει οδηγήσει σε αποκαλύψεις, πότε τα παιδιά αναπτύσσουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν τις διάφορες φυλές και γιατί κάποιοι άνθρωποι βλέπουν το πρόσωπο του Ιησού σε ένα κομμάτι τοστ

    Τα παιδιά είναι κακοί ψεύτες; Εσείς πιστεύετε ότι ξέρετε πότε σας λένε ψέματα;

    Ο Kang Lee στην ομιλία του στο TED, μελετάει τι συμβαίνει στα παιδιά όταν λένε ψέματα. Το κάνουν αρκετά, ξεκινώντας από 2 ετών και είναι πολύ καλά στο ψέμα. Εξηγεί γιατί θα πρέπει να γιορτάσουμε όταν τα παιδιά αρχίζουν να λένε ψέματα και παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία ανίχνευση ψεύδους που θα μπορούσε κάποια μέρα να αποκαλύψει κρυμμένα συναισθήματα σας.

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

     

    http://www.mononews.gr/soti-triantafillou-ithagenia-ke-kinonia-ton-politon/45178

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ted-eve-ensler-asfalia-ke-anasfalia/44964

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ted-sarah-jones-mia-gineka-5-charaktires-ke-ena-mathima-gia-to-sex-apo-to-mellon-video/44951



    ΣΧΟΛΙΑ