• Uncategorized

    Στο ΔΣ της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας ο Βασίλης Κορκίδης

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης

    Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης


    Νέα συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, υπό τη προεδρία της Αθηνάς Χατζηπέτρου, με τη συμμετοχή του πρόεδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλη Κορκίδη.

    Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κορκίδης και προσθέτει:

    «Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα σκοπεί στην προώθηση της δίκαιης, βιώσιμης και ολιστικής ανάπτυξης της οικονομίας σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Κύρια αποστολή του φορέα είναι η στήριξη των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω της διευκόλυνσης της πρόσβασής τους σε πηγές χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση και κάλυψη τυχόν δυσλειτουργιών της αγοράς.

    Από την 1η Ιανουαρίου 2022, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα – HDB αποτελεί επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μακροπρόθεσμων Επενδυτών (European Association of Long-Term Investors).

    Η ELTI είναι ένας σύνδεσμος που στοχεύει στην προώθηση μακροπρόθεσμων επενδύσεων σύμφωνα με τους στόχους και τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση της βιώσιμης, έξυπνης και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξης. Μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία, η ΕΑΤ- HDB κάνει πράξη τη δέσμευσή της για συνεχή στήριξη και ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα των νεοφυών καινοτόμων επιχειρήσεων, έτσι ώστε ο Έλληνας επιχειρηματίας να γίνει πιο εξωστρεφής, σύγχρονος και κυρίως ανταγωνιστικός τόσο στην χώρα μας όσο και σε διεθνές επίπεδο».

    Διαβάστε επίσης

    Μπρατάκος: Ο ρόλος του προέδρου του ΕΒΕΑ δεν υποκινεί κινήματα δυσαρέσκειας έναντι οποιουδήποτε

    Mελίνα Τραυλού: Έχουμε μπροστά μας πολλές προκλήσεις

    Ο Γιάννης Μασούτης νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων



    ΣΧΟΛΙΑ