• Uncategorized

    Σύγκρουση αλιευτικού με υδροφόρα στην Αίγινα – Δύο νεκροί

    • NewsRoom
    Αίγινα


    Τραγωδία στην Αίγινα! Αλιευτικό σκάφος με δύο επιβαίνοντες βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας, μετά από σύγκρουση με πλοίο υδροφόρα, 2,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σουβάλας.

    Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αλιευτικό σκάφος περισυνελέγησαν χωρίς τις αισθήσεις τους από το πλήρωμα της υδροφόρας και μεταφέρονται στην Αίγινα, προκειμένου να μεταφερθούν στο κέντρο υγείας του νησιού. Εκεί οι διασώστες διαπίστωσαν ότι και τα δύο άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους.

    Μέχρι στιγμή τα αίτια της σύγκρουσης του πλοίου με το αλιευτικό σκάφος παραμένουν αδιευκρίνιστα.

    Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες

    Σημειώνεται πως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι  οι δύο ψαράδες που έχασαν την ζωή τους το πρωί της Τετάρτης στην Αίγινα μάζευαν τα δίχτυα τους και δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις του καπετάνιου και του πληρώματος της υδροφόρας που τους φώναζαν να απομακρυνθούν.

    Η τραγωδία με τους δύο νεκρούς ψαράδες, 62 και 74 ετών αντίστοιχα, σημειώθηκε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή 2,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σουβάλας, όταν το πλοίο υδροφόρα «Αίγινα» συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με το αλιευτικό σκάφος «Παναγιώτης».

    Ο πλοίαρχος του «Αίγινα»προσπάθησε να πραγματοποιήσει ελιγμό ωστόσο το αλιευτικό με τους δύο επιβαίνοντες δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και συγκρούστηκε στη δεξιά πλευρά της πρύμνης του πλοίου υδροφόρα στο πίσω μέρος.

    Κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατός των δύο άτυχων ψαράδων που έπεσαν στο νερό οφείλεται σε πνιγμό μετά από σφοδρή πτώση, ενώ τα δύο θύματα ήδη αναγνωρίστηκαν από τους οικείους τους στο κέντρο υγείας της Αίγινας.

    (Φωτό αρχείου)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To twitter πήρε θέση στον πόλεμο Μπογδάνου-ΣΚΑΙ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ekol: Οι Τούρκοι που θέλουν να κάνουν το Λαύριο εμπορευματικό hub

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αίγινα: Αδέρφια οι δύο νεκροί ψαράδες



    ΣΧΟΛΙΑ