• Uncategorized

    Έξαλλος από την πρώτη μέρα ο Τραμπ – Κήρυξε πόλεμο στους δημοσιογράφους (pics)

    • NewsRoom
    Τράμπ


    Ποιος είδε τον Τραμπ και δεν τον φοβήθηκε μετά τα δημοσιεύματα των δημοσιογράφων για των μικρό αριθμό πολιτών που βρέθηκαν στην τελετή ορκομωσίας του. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για ψευδείς ειδήσεις και προπαγάνδα εναντίον του.

    «Στ’ αλήθεια, φαινόταν ότι ήταν 1.500.000 άνθρωποι, το πλήθος έφτανε ως το Μνημείο Ουάσιγκτον», δήλωσε κατά την επίσκεψη του στο αρχηγείο της CIA.

    «Παρακολουθούσα έναν τηλεοπτικό σταθμό που έδειχνε γρασίδι χωρίς κόσμο, κάνοντας λόγο για 250.000 θεατές», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. «Αυτό είναι ψέμα», πρόσθεσε. Αναφερόμενος στον εν εξελίξει «πόλεμο» που βρίσκεται ο ίδιος με τα ΜΜΕ, ο Τραμπ είπε ότι οι δημοσιογράφοι είναι μεταξύ των «πλέον ανέντιμων ανθρωπίνων όντων στον πλανήτη».

    Φυσικά, η αμερικανική αστυνομία δεν δίνει τα ακριβή στοιχεία για τον αριθμό συγκεντρωμένων αλλά σύμφωνα με τις αεροφωτογραφίες , το πλήθος που παρακολούθησε την ορκωμοσία δεν έφτανε έως το Μνημείο Ουάσιγκτον και φαινόταν σαφώς μικρότερο από 1.500.000. Οι παριστάμενοι θεατές ήταν επίσης πολύ λιγότεροι από όσους είχαν συγκεντρωθεί στις δύο ορκωμοσίες του Μπαράκ Ομπάμα το 2009 και το 2013.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    τραμπ ορκομωσία

    τραμπ ορκομωσία

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έστησαν στον «τοίχο» την Μέι – Απέκρυψε σοβαρό πρόβλημα κατά την εκτόξευση πυραύλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Π. Μοσκοβισί: Πρέπει να αναγνωρισθούν οι προσπάθειες των Ελλήνων και όχι να προχωρήσουμε σε νέες απαιτήσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φ. Καραβίας: Τρεις βασικοί πυλώνες για να βγούμε από την κρίση



    ΣΧΟΛΙΑ