ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μη στρατιωτικοί στόχοι επλήγησαν από ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο το βράδυ του Σαββάτου.
Μεταξύ άλλων, χτυπήθηκε συγκρότημα διαμερισμάτων και έχουν τραυματισθεί οκτώ άνθρωποι, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Χάρκιβ.
Υπενθυμίζεται πως η Ρωσία είχε εξαπολύσει επιθέσεις κατά ουκρανικών πόλεων την Παρασκευή, με πάνω από 30 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους στο Κίεβο. Απαντώντας, η Ουκρανία εξαπέλυσε το Σάββατο επίθεση στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 14 άνθρωποι, με τη Μόσχα να δηλώνει έτοιμη να απαντήσει.
Μάλιστα, η Ρωσία ζήτησε να υπάρξει, με αφορμή την ουκρανική επίθεση, σύσκεψη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο συνέρχεται στις 23.00 ώρα Ελλάδος.
Διαβάστε επίσης
Η Ρωσία ζητάει σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την επίθεση στο Μπέλγκοροντ
Ρωσία: Στους 14 οι νεκροί από την ουκρανική επίθεση στο Μπέλγκοροντ – «Δεν θα μείνει ατιμώρητη»
Γαζα: Ισραηλινός όμηρος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αποτυχημένης επιχείρησης απελευθέρωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης: Νέο σχέδιο με 150 αστυνομικούς στους δρόμους για το κυκλοφοριακό – Σύντομα τα πρόστιμα από τις «έξυπνες κάμερες»
- Χορμόβα (ΔΥΠΑ): Πάνω από 260.000 ωφελούμενοι στην αγορά εργασίας
- Φυσικές καταστροφές: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο για τη χορήγηση στεγαστικής αρωγής
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν ανοιχτά τον Νετανιάχου – «Θα τον κυνηγήσουμε και θα τον σκοτώσουμε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.