ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
                        Καρανίκας εναντίον Τσίπρα: Έχασε από τον Μητσοτάκη όχι γιατί δεν είχε ινστιτούτο αλλά γιατί δεν έπειθε
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Τουρκίας. Αυτή τη φορά ομάδα Tούρκων χάκερς πανηγυρίζει ότι έριξε την επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνα πρωθυπουργού. Από την μεριά της η κυβέρνηση κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα και όχι χακάρισμα.
Η ομάδα των τούρκων χάκερς με την ονομασία Aslan Neferler Tim, ανάρτησαν το μήνυμα: «Σε μας πέφτει το καθήκον να αντιδράσουμε στην αντίδραση Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία. Τσίπρα μην εκπλήσσεσαι, μην μας κανείς να χάσουμε την υπομονή μας».
Ο ισχυρισμός των χάκερς κάνει το γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.
Τσίπρας: Μας στήριξαν Ε.Ε, Unesco και Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της συνόδου Κορυφής της ΕΕ είχε ερωτηθεί για την νέα πρόκληση της Τουρκίας σχετικά με την Αγία Σοφιά .
Ο πρωθυπουργός κάλεσε την Αγκυρα να συμμορφωθεί με τις διεθνείς συμβάσεις αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά προσέγγισης στην Ε.Ε.
Όπως είπε σχετικά, η σταθερή και σθεναρή αντίδραση της κυβέρνησης σε μία απόπειρα ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς να αξιοποιηθεί με έναν τρόπο που δεν αρμόζει «έτυχε της ευρύτερης στήριξης με ανακοινώσεις από την Ε.Ε., την Unesco και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ».
«Αντιλαμβάνεστε ότι όλοι κρινόμαστε για τις προθέσεις και τις πράξεις μας» είπε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε την τουρκική πλευρά να συμμορφωθεί με τις διεθνείς συμβάσεις.
«Αν θέλει να είναι μία χώρα που επιθυμεί να είναι σε τροχιά προσέγγισης με την Ε.Ε. πρέπει να αφήσει αυτές τις προκλήσεις κατά μέρος» τόνισε.
πηγή: thetoc
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μασημένα» λόγια Τσίπρα: Να αφήσουν τις προκλήσεις στην Αγιά Σοφιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέρκελ: Πρέπει να μπω για μια μέρα στη θέση του Τσίπρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Β. Μαρινάκης: Κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου – «Δεν εκβιάζομαι, ούτε απειλούμαι»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        