• Uncategorized

    Κάλαμος: Τεράστιες καταστροφές από την φωτιά (Live από τον ΣΚΑΙ TV)

    • NewsRoom


    Δραματικές ώρες περνούν τις τελευταίες ώρες εκατοντάδες κάτοικοι στον Κάλαμο καθώς η μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη, καίγοντας πυκνό πευκοδάσος μέσα στα σπίτια, που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή.  Η συγκεκριμένη φωτιά είναι πολύ δύσκολη, καθώς είναι σε εξέλιξη σε «μεικτή» περιοχή με δάσος και σπίτια, κάτι που καθιστά πολύ πιο δυσχερές το έργο των πυροσβεστών. Μάλιστα ήδη υπάρχει εκτεταμένο μπλακ αουτ στην περιοχή.  Δείτε εδώ LIVE από τον Σκαι 

    http://www.skai.gr/player/tvlive/

    Ολικό μπλακ άουτ;

    Οπως μετέδωσε ο Σκάι, στις 00:45  το πρωί της Δευτέρας ήδη στην περιοχή υπάρχει ολικό μπλακ άουτ . Νωρίτερα και πάλι ο ΣΚΑΙ είχε μεταδώσει ότι κύκλοι από τη ΔΕΗ φοβούνται για ολικό μπλακ άουτ στην Ανατολική Αττική, καθώς η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη. Αν τυχόν συμβεί κάτι τέτοιο, θα επηρεαστούν χιλιάδες κάτοικοι των περιοχών της Ανατολικής Αττικής.

    Εξαιτίας της αλλαγής του ανέμου, η φωτιά έχει πλέον δύο μεγάλα μέτωπα, ένα προς βορρά και ένα προς νότο, για τα οποία καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες οι δυνάμεις πυρόσβεσης να ανακόψουν την πορεία τους.

     



    ΣΧΟΛΙΑ