ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έτοιμη να αντιμετωπίσει το επερχόμενο κύμα καύσωνα είναι η ΔΕΗ, διαβεβαιώνοντας τους πολίτες πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ηλεκτρική επάρκεια.
Η Εταιρεία εμφανίζεται καθησυχαστική για τα επίπεδα ηλεκτρικής επάρκειας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου». Το απόθεμα είναι αρκετό και καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών και πέρα από τις ημέρες του καύσωνα.
Αν η ζήτηση, ωστόσο, φτάσει στα ύψη, λόγω της ταυτόχρονης χρήσης κλιματιστικών στις ώρες αιχμής, υπάρχει και το Αμύνατιο το οποίο έχει λιγνίτη για 25 ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προειδοποίηση-σοκ από τον Γιάννη Καλλιάνο: Αυτές οι πόλεις θα «ψηθούν»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος στην Αθήνα – Έρχονται μνήμες του 1987 με τους 1.500 νεκρούς από τον καύσωνα (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο «κόκκινο» οι ασθενείς: Δημόσια νοσοκομεία χωρίς κλιματισμό!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο δισεκατομμυριούχος της H&M οδηγεί αθόρυβα την εταιρεία προς την έξοδο από το χρηματιστήριο
- Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της Wall Street από το φορολογικό νομοσχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ
- Η μάχη των Εμπειρίκων: Πώς η κληρονομιά του πατέρα έγινε δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στις αδερφές σε Παναμά, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
- Ευάγγελος Πιστιόλης: Οι τολμηρές επιχειρηματικές ναυτιλιακές επιλογές τον ωθούν πάντα ψηλότερα
