ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκφράζουν “απογοήτευση” σχετικά με την ανακοίνωση της Άγκυρας ότι θα αναστείλει την άδεια πτήσεων αρμενικής αεροπορικής εταιρίας στον τουρκικό εναέριο χώρο, ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.
“Η συμφωνία που είχε επιτευχθεί πρωτύτερα μεταξύ των δύο χωρών για την επανάληψη των αεροπορικών συνδέσεων ήταν ένα πολύ σημαντικό μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης, όχι μόνο μεταξύ των δύο αυτών χωρών αλλά και για την περιφερειακή σταθερότητα ευρύτερα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βεντάντ Πατέλ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Τύπου.
“Η ειλικρινής μας ελπίδα είναι η Τουρκία και η Αρμενία να μπορέσουν να συνεχίσουν να οικοδομούν οικονομικούς δεσμούς και να ανοίγουν επίσης συγκοινωνιακές συνδέσεις”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τζερόμ Πάουελ: Δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση για παύση των αυξήσεων – Θα εξετάσουμε τα δεδομένα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Βούτσιτς για την τραγωδία στο Βελιγράδι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς δρούσε η οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες σε όλη τη χώρα με τηλεφωνικές απάτες και κλοπές – 45 συλλήψεις
- ΗΠΑ: Διορία 3 μηνών στη σερβική θυγατρική της Gazprom, NIS, για να βρει αγοραστές
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης επιβεβαίωσαν την κατάσχεση του πλοίου της Columbia Shipmanagement
- Ποινική δίωξη σε 23 μέλη του Ρουβίκωνα για το πανό στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη