Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης: Add mononews.gr on Google

Ένα ξεχωριστό κάλεσμα για τα γενέθλιά του πραγματοποίησε ο επιχειρηματίας Ηλίας Κοκοτός, στο σπίτι του, στην Κηφισιά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πρόσωπα από τη σόουμπιζ, όπως ο Σάκης Ρουβάς και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι βρέθηκαν στο δείπνο του επιχειρηματία για να γιορτάσουν τα γενέθλια του καλού τους φίλου.

1

Μέσα από τα social media κυκλοφόρησαν βίντεο από το πάρτι.

Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή και Ηλίας Κοκοτός
Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή και Ηλίας Κοκοτός

Ο Σάκης Ρουβάς και η Δέσποινα Βανδή πόζαραν χαμογελαστοί δίπλα στον εορτάζοντα.

Βίντεο αναδημοσίευσε ο μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος ήταν, επίσης, «παρών» στο κάλεσμα, όπως ήταν και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το κομμάτι «Κόκκινη Γραμμή» της Νατάσας Θεοδωρίδου, με την οποία θα συνεργάζονται από τον φετινό χειμώνα.

Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες αποτελούν το νέο πολυαναμενόμενο σχήμα της νύχτας, καθώς θα εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο NOX.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ελούντα: Ποιοι επενδύουν εκεί από όπου ξεκίνησε ο πολυτελής τουρισμός

Σπύρος Κοκοτός: Πέθανε ο οραματιστής της Ελούντας, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στον τουρισμό πολυτελείας στην Κρήτη

Ο Ηλίας Κοκοτός στη λίστα mononews100